2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 20393 بازدید | 1796 پست

سلام امام زمانم 

💚السَّلامُ عَلیڪَ ایُّهَا المُقَدَّمُ المَامول

💚السَّلامُ عَلَیڪَ بِجَوامِعِ السَّلام

🔸سلام بر تو ای کسی که اوّلین آرزوی همه هستی

🔸همه سلامها و درودها نثار تو باد

#صلوات بر قطب عالم امکان امام زمان عج

#لبیک_یامهــﷻــدے...✋🏻🇮🇷

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

🌻برنائب برحق امامت صلوات

💛برصاحب انوار قیامت صلوات

🌻خواهی که به روز حشر نگردی مایوس

💛بفرست به پیشگاه مهدی صلوات

🍃🌻اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد 

🍃💛وَ آل مُحَـــمَّد

🍃🌻وَ عَجِّـــــل فَرَجَهُـــــم

🍃💛وَالعَن اَعدائـــــهُم اَجمَعین

🌿🌺  eitaa.com/joinchat/3418095617C0a0522f7e2

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلـام امام زمانم 🧡🍃

سخن ، بى تو مگر جاى شنیدن دارد ؟

نفس ، بى تو کجا ناى دمیدن دارد

علت کورى یعقوب نبى معلوم است

شهر بى یار مگر ارزش دیدن دارد….

#سلام_امام_زمانم 

•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•

❣ #سلام_امام_زمانم ❣

- السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ

یا اباصالحَ المهدی، اَلسَّلامُ

عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ

سلام بر قامت رعنای گل نرگس

و دلـے ڪہ لڪ زده

براۍ یڪ خلوت عاشقانہ 

و شمـارش 

ایاڪ نعبدُ و ایاڪَ نستعین ..

خورشید من ٺویے وبے حضورٺو

صبحم بخیرنمےشود

اے آفٺاب من

گرچهره رابرون نڪنے

ازنقاب خود

صبحے دمیده نگردد 

بہ خواب من

❣#سلام_امام_زمانم 

یا صاحب الزمان کمکم کن ناامید نشم😔

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳

💚یا صاحب الزمان ادرکنی💚

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

الهم عجل لولیک الفرج 

الهم صل علی محمد و آل محمد 

الهم عجل لولیک الفرج 

الهم صل علی محمد و آل محمد 

الهم عجل لولیک الفرج 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم