2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 20291 بازدید | 1792 پست
خدا نور این عمل به بهترین شکل ممکنه براتون ذخیره کنه و به شما برگرودنه توفیقات تون روز افزون دعای مو ...

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا نور این عمل به بهترین شکل ممکنه براتون ذخیره کنه و به شما برگرودنه توفیقات تون روز افزون دعای مو ...

ممنون دوست عزیز 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
لطفاً دعا کنید بمیرم نمیتونم زندگی کنم زمان خیلی سریع داره میگذره اما از خودکشی هم میترسم من خیلی می ...

❤️ کپی پیام دوست عزیزمون ظهور ۳۱۳ توهمین تاپیک 

برای کاربری که حس شما رو داشتن 👇

سلام عزیزم خدایی که عین رحمت ،هم در  دنیا 

خدایی می‌کنه و رحمت داره ..

و هم در آخرت...

و بعد مرگ .

در روایت آمده هیچ وقت آرزوی مرگ نکنید 

چون فرصت زنده موندن و عمل صالح انجام دادن از دست میدید ..

میدونید خیلی ها که مردن از ته دل، آرزوی برگشت داشتن 

که برگردن و یک کار خیر انجام بدن 

اما این فرصت دیگه براشون تمام شده 

می‌دونستید لحظه به لحظه و هر روز نزدیک تر میشیم به 

ظهور ، میتونی از خدا بخوای که باشی و فرج مولا رو ببینی و کنار آقا جان باشی 🥰😍❣️

عصر ظهور و زندگی طلایی در این دوران که بهشت صالحان هست و خوبان وارث زمین میشن ،بی مثال هست ...🌈

اینقد در کنار آقا رشد معنوی میکنید 

که کل بارتون رو هم برای من مرگ میبندید ...

دنیا و آخرت با بقیة الله 

یعنی  با ذخیره خدا 

پر خیر و برکت میشه ...

در پناه خدا .

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیک فِی دَوْلَةٍ کرِیمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ؛[ دعای افتتاح

خدایا به سوی تو مشتاقیم برای یافتن دولت کریمه‌ای که

اسلام و اهلش را به آن عزیز گردانی»

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

یَخْرُجَ فَیَمْلَأَ الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا کَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْرا؛[سوره مبارکه القصص آیه ۵]

خروج کند و ظاهر شود و زمین را از داد پر کند 

همان طور که از ستم و بیدادگرى پر شده باشد».

امام صادق (علیه السلام) مى‏‌فرماید: «وقائم ما، هنگامى که قیام کند، زمین به نور پروردگارش روشن مى‏‌شود ... و زمین، گنج‏هایش را آشکار مى‏‌کند، تا آن جا که مردم، آن گنج‏ها را روى زمین مى‏‌بینند، و برخى از شما، در پى کسى هستند که با رساندن مالى به او، حقّ خویشاوندى را ادا کند و زکاتش را از او بپذیرد؛ ولى کسى را نمى‏‌یابد که از او بپذیرد. مردم با آنچه خداوند از فضل خویش، روزى‏شان کرده است، بى‏نیاز از چیزهاى دیگر شده‌‏اند».

صفات الشیعة، ص49.

از همه شما التماس دعا دارم برای حال بدم دعا کنین ...جنگ من با خودم تموم بشه

الهی حال بدت به  احسن الحال  تبدیل بشه 

من که حقیرم  الهی به دعای صاحب الزمان  خدا اجابتت

کنه یا ابا صالح المهدی ادرکنی 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

ساختن مسجد، در روزی که گچ کار ها مشغول سفید کاری بودند، یکی از گچ کارها پایین را نگاه کرد و چون کسی را ندید، تخته گچ کاری را از ۴ متر ارتفاع، به پایین پرتاب کرد.

در همین حال بچه هشت، نُه ساله ای وارد مسجد شد، و تخته به شدت روی سر آن بچه افتاد، و سر بچه غرق خون شد و از هوش رفت.

ما به سرعت او را به بیمارستان رساندیم. دکتر ها همه ناامید بودند و گفتند کاری از دست ما بر نمی آید. عکسی هم که انداختند، نشان می‌داد که ضربه خیلی شدید بوده است. من به شدت متاثر شدم و دلم شکست و اشکام جاری شد.

در اوج ناامیدی توسل کردم

در اوج ناراحتی و دلشکستگی یک جمله به حضرت عرض کردم و گفتم: آقا جان، یا صاحب الزمان ادرکنی! من می دانم که ما در ساختن این مسجد، اخلاص درست و حسابی نداریم. خودمان اقرار می کنیم که هوای نفسمان هم در این کار دخیل بوده است.

اما به هر حال این مسجد به نام مبارک شما مزین شده و زشت است که بگویند، در مسجد صاحب الزمان کودکی به این شکل از دنیا رفته.

از شما تمنا می کنم اگر اجل این بچه رسیده، شما اجل را به تاخیر اندازید، و این بچه را سالم به پدر و مادرش برگردانید و آبرویم را هم حفظ کنید.

تا من این جمله را گفتم، دیدم یکی از دکترها گفتند: حال بچه تغییر کرد. او را به اتاق عمل ببرید. بچه را به اتاق عمل بردند و پس از ساعتی او را بیرون آوردند، و دکترش به من گفت: برو خدا رو شکر کن که ورق برگشت. اصلاً یک درصد هم ما احتمال نمی دادیم که این بچه زنده بماند.

آن کودک به لطف رحمت بی کران خداوند و امام عصر روحی فداه، سلامتی خود را به دست آورد و با چشمان خودم معجزه خدا در اوج ناامیدی را دیدم، و جالب اینجاست که این بچه کمی ناتوانی ذهنی داشت.

که با همین تخته ای که در مسجد به سرش خورد، آن مشکل هم حل شد، و ایشان آن ناتوانی ذهنی هم که داشت برطرف شد.

(وَ الَّذِینَ إِذا فَعَلُوا فاحِشَةً أَوْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ ذَکرُوا اللَّهَ فَاسْتَغْفَرُوا لِذُنُوبِهِمْ وَ مَنْ یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا اللَّهُ؛)✨️

(بندگان خوب خدا) آنهایی هستند که هرگاه کار ناشایستی انجام دهند یا به خودشان ستم کنند، خدا را یاد می کنند و برای بخشش گناهانشان استغفار می کنند و جز خدا چه کسی گناهان را می آمرزد  

آل عمران، آيه 135.

﷽بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ...آنچه خداوند (برای شما)باقی گذارده ،برایتان بهت ...

سلام عزیزدلم انشالله هر حاجتی دارید روا باشه ممنونم که بفکرم بودید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

امشب فهمیدم مادرم سرطان متاستاز داره.

دعا کنید

قلبم آتش گرفت.....

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy