2777
2789
عنوان

ازدواج در 12سالگی

176 بازدید | 15 پست

یکی از فامیل هامون 12سالگی ازدواج کرد یک ماه پیش16سالگی رفت خونه خودش ولی خیلی شوهرش خوب بود  .

یکی از هم کلاسی هاهم اونم 13سالگی ازدواج کرد 16رفته خونه خودش بعد میگف شوهرش شیشه گل مشروب میزنه .

نمیدونم فازشون چیه .

یکم زوذ نیست آخه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من موندم اینا تو چه خانواده هایی بزرگ شدن یا مادر پدر ندارن؟

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

یه کم که چه عرض کنم .... 🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خیلیا اینجا معتقدن به سن نیست 😐

هر وقت اماده بودی ازدواج کن🤣

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

اره یکم زود😂تو این سن دخترا عشق عروس شدنن خانواده ایی هم که دنبال از سروا کردن بچه از خداشون میفرستن بره دختره بیچاره که تازه دار میفهمه زندگی یعنی چی اسیر پخت و پز و بشور بساب بچه داری میشه تو سن ۳۰ سالگی افسرده و بی حوصلت میشه