جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ما هم یه بار یه دستبند پیدا کردیم از بازار سرپوشیده بود. آگهی زدیم و سه روز بعدش زنگ زدن و صاحبش پیدا شد.
یک بار هم یه انگشتر که پرنگین بود پیدا کردیم، از تو سنگ ریزه هایی که جلوی نمایشگاه های قبل عید نوروز میریزن رو خاک تا مثلا سنگفرش بشه. ماه ها آگهی زدیم و در نهایت پیدا نشد، بردیم مرکز خیریه
اسی تو اینستا پیجهایی هست تبریز خبر و..اونجا هم بزار .اگه برای آگهی هزینه خواستن زیر پستها کامنت کن شاید پیدا بشه .زمان تقریبیش هم بگو چون خیلی گذشته از زمانش
اگه مرجع تقلید باشه میگه آره بیار بده به من خودم کمک میکنم به نیازمندوقتی خودش میتونه موسسه پیدا کنه ...
نه نمیگن بیا بده به من راهکار میزارن جلوشون چون شرایط داره که چه زمانی بگذره چه مدت و چجوری دنبال صاحبش بگرده و.....اینارو بپرسه و خودش در نهایت میده به دست نیازمندش
ایشون آدم معتقدیه که این سوال رو پرسیده پس چه بهتر که اینجوری دنبالشو بگیرن دین نمونه گردنش
حددودای مرداد شهریور یا مهر بود من با خانومش در ارتباط نیستم نه مرد رو دیدم نه زنه رو همسرم اومد گفت خانومش به شوهرش زنگ زده بود گریه زاری که از گردنم افتاده گم شده از اونجا منم خبر دارم بنده خدا شوهرشم تو یه کارخونه کارگره با پول کارگری خریده بود برا خانومش
اگه اون حدودا پیدا کردی بگو به همسرم بگم زنگ بزنه مشخصات بگیره یا یه عکس از گردنبند دارن بدن اگه با مشخصاتش جور بود شمارشونو بدم زنگ بزنی تحویل بدی اگه راضی هستی