2777
2789
عنوان

شوهرم ماشینواخر به اسمم نزد🫠

220 بازدید | 27 پست

ماشین گرفتیم نو نه ولی جدید گرفتیم…

به شوهرم گفتم به اسم من بزن چون بیشتر طلاهامو بخاطر راه انداختن کارو یخردم واس ماشین رفت..انگارمیخواست بزنه ولی بعدگفت به اسمت بزنم دگ نمیتونیم قرعه کشی ایران خودرو شرکت. کنیم چون پلاک ب اسمت میخوره گفتم خب کوتا ماپول داشته باشیم باز ایران خودرواسم بنویسیم الان چندوقته دیدم بابا و داداشش بازماشین مارو میگیرن یسره دستشون حتی گاهی باباش ماشین داره داداشش ماشین مارومیگیره درصورتی که موقع گرفتاری اصلا بهمون کمک نکردن حتی وقتی توخاستگاری قول کار خوب دادن و مغازه الان اجاره همون مغازه ک فول دادن روازمامییگیرن من همش جایی نمیرم ک ماشینوبگیرم اخه دست اینا نباش چ کنم؟!!!جالب اینه پدرومادرش میگن ماشینه علی نمیگن ماشین شما

و جالبتر اینه ک پدرش ب هیچ عنوان ماشین دست کسی نمیده بزوررر یباربده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شوهرت صادقانه بگو راضی نیستم ماشینمونو پدر و برادرت بردارن . بعد خرج آورد مگه اونا هزینه تعمیرات ...

عمرا اگر هزینه بدن ب عنوان کمک میبره ماشینودرست میکنه پذزشوهرم بعد پولومیگیره ازشوهرم

شوهرم ادمی نیس پول دستش بیاد نگیره ولی مشکل اینه الان اینجوری پیش اومده ب طلاهافکرنمیکنم

والا من تجربه مامانم رو دیدم

حداقل سند به اسم هردوتون میبود پلاک به اسم خودش

وقتی اینجوری گرو کشی میکنید بده دیگ باید اجازه بدین دلی باشه این کارا

🫤گروکشی چه ربطی داشته!!! خرج بیاره پدرشوهرم اصلا کمک نمیکنه همین الان کلی خرج داره هزارتومن ب پسرش کمک نکرد