2777
2789
عنوان

یه پسر چیکار کنه باور کنید واقعا دوستون داره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 68 پست
ببین بهش بگو حقیقتش یه فامیلی داریم بابام همش ازش تعریف میکنه نکنه بگن با اون ازدواج کنیا اینکه بگو ...

خب این واقعا پیش اومده. رفته بودم یه کافینت بعد پسره هی تعریف کرد ازم و هی حرف میزد باهام 

منم جریانو تعریف کردم براش 

اونم اول کلی اعصابش خورد شد بعد گفت باید فردا بیای باهام بریم همون کافینت که ببینه منو داری🗿😂

پاشدیم رفتیم  کافینت پسره بدبخت هنگ کرده بود😂

اعتمادم باز یه چیزی بگم، با دوستاش تو تلگرام به پک استیکر از خودشون درست کردن. دوست پسرم از اون استیکرا برام فرستاده بود. بعد خیلی اتفاقی دوستاش قهمیدن که فرستاده برام و ازش عصبانی شده بودن گفته بودن نفرست براش. اونم اومد جریانو برام تعریف کرد و گفت گفته من بهش اعتماد دارم و خوشحالی اون برام بیشتر مهمه تا ناراحت شدن شما. بعدشم باز فرستاد استیکرشونو😭😂

آیا اینا نشون میده دوسم داره؟

معلم آینده :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این واقعا پیش اومده. رفته بودم یه کافینت بعد پسره هی تعریف کرد ازم و هی حرف میزد باهام منم جریانو ...

عزیزم مبارکا باشه🥹😂

اره دوست داره اگه نداشت نمیومد پیش کافی نت که ببینش بگه یکیو داره بعدم بین دوستاش و تو تورو انتخاب میکنه برامن رف دعوا کرد 

هر موقع عملا کاری برات کرد و در مقابل اشتباهات و نارحاتی ها خیلی آزار نداد

خیلی انجام داده اینارو🥲

مثلا دیشب تنها بودم یکم افکار خ،،،کشی اومد تو ذهنم. اونم گیر داد گفت چته یجوری هستی. منم بهش گفتم 

اونم اول کلی حرف زد باهام بعد یهو غیب شد بعد چند دقیقه زنگ زد گفت بیا دم پنجرم😐😂

رفتم دیدم نشسته تو کوچه میگه تا نگی گوه خوردم نمیرم😔😂

عزیزم مبارکا باشه🥹😂اره دوست داره اگه نداشت نمیومد پیش کافی نت که ببینش بگه یکیو داره بعدم بین دوست ...

وایییی چقد خوشحال شدم از کامنتت دختر😭❤️😂

ولی میشه پیشنهادتو بگی، چجوری بفهمم خیانت نمیکنه و بهم اعتماد داره؟

وایییی چقد خوشحال شدم از کامنتت دختر😭❤️😂ولی میشه پیشنهادتو بگی، چجوری بفهمم خیانت نمیکنه و بهم اعت ...

قوبونت برممم 

اره چرا که نه

با یه اک فیک برو پیویش بگو من رلتم حالا اسمم چیه؟ 

اگه اسمتو درس گف قطعا فقط خودتی تو زندگیش ولی اگه مکث کرد یا پیچوند دیگه.. 

برای اینکه ببینی اعتماد داره یا نه بگو یه پسری چت فیک درس کرده نمیدونم چرا ایدیتم داره تهدیدم کرد گف چتو نشون رلت میدم چت دوستیه ولی من باهاش رل نبودما ببین واکنشش چیه اگه گف ایدی پسررو بده تا نشونش بدم یا گف من بهت اعتماد دارم نترس یعنی واقعا اعتماد داره اگه گف هاا؟ چی یعنی چی که چت فیک داره از کجا معلوم باهاش نیستی یعنی اعتماد نداره

قوبونت برممم اره چرا که نهبا یه اک فیک برو پیویش بگو من رلتم حالا اسمم چیه؟ اگه اسمتو درس گف قطعا فق ...

چه خلاقانه بودنننن مرسی واقعا جالب بود 

امتحانش میکنم😈😂

خیلی لطف کردییییی ممنونم واقعا