2777
2789
عنوان

اصلا دلم با مادرشوهرم صاف نمیشه

73 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم زن خوبیه، تاحالا بهم بدی نکرده، ولی من از اول ازدواجمون ب شوهرم اعتماد کردم و همیشه هواشو داشتم، ولی شوهرم خونمونو ساخت زد بنام مادرش، ماشین خرید اونم زد بنام مادرش، یه روز هم گفته بود واسه این اینکا رو کردم ک اگ زنم طلاق گرف نتونه چیزی ازم بگیره

من دیگ از اون زمان از مادرش متنفرم، از توجهش ب مادرش بدم میاد، انگار کینه ای شدم نسبت بهشون و هرکاری هم مادرشوهرم برام بکنه، ب چشمم نمیاد احساس میکنم وظیفشه، احساس میکنم من افتادم وسط زندگی شوهرم و مادرش،و نفر سوم هستم، نمیدونم چکار کنم، شما بگین حق دارم یا ن؟ اینم بگم ک پدرم خیلیییی از لحاظ مالی بهمون کمک کرده. از همه مهمتر از مامانی بودنش متنفرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه حس بدی...

کار همسرتون و عدم‌اطمینان خیلی اشتباهه چون شما باهم ازدواج کردید برای اعتماد و اطمینان و زندگی دونفره و مشترک

اما تو زمانی که همه از بدی  مادرشوهرشون مینالن شما چرا همچین میکنی عزیزم

اتفاقا به نظرم خودتو تو دلشون‌جا کن اینجوری بیشتر بهت اطمینان میکنن

و اینکه شوهرتون مامانیه خیلی بهتره اتفاقا، پس به حرف مامانش گوش میده توام میتونی با محبت کردن بهش دلشو به دست بیلری

انقد به شوهرت محبت کن که به فکر طلاق نباشه ببخشید عزیزم شاید براش کم میزاری محبت نمیکنی که به فکر طل ...

نه اصلا اینطور نیس، من بهش محبت میکنم، یجور اخلاقی داره فکر میکنم کمبود دارن نمیدونم والا، وضع مالیشم خوب نیس، اصلا هم ب طلاق فکر نمیکنه میدونم 

چه حس بدی...کار همسرتون و عدم‌اطمینان خیلی اشتباهه چون شما باهم ازدواج کردید برای اعتماد و اطمینان و ...

من از اول باهاشون خیلییی خوب بودم باور کن، هیچ مشکلی نداشتم، ولی چون تو خانواده ای بزرگ شدم ک هیچی برام کم نزاشتن، پدرم برام ماشین خرید بنامم زد، من هییییچ چیزی ازین خونواده نخاستم، 

من فقط انتظار همچین کاری رو ازشون نداشتم، همین، دیگ نمیتونم مث قبل بشم باهاشون دست خودم نیس