2777
2789
عنوان

خیلیاتون توهین کردین و گفتید من عقده ای ام یا حتی کمبود محبت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 90 پست

لطفا به اندازه سر سوزن برای شعور ما ارزش قایل باش و این بحث و ادامه نده افسردگی ات کاملا مشهوده برو دکتر و اینکه ده سال بعد به خاطر اینکه سال کنکورت رو انقدر بیهوده هدر دادی افسوس میخوری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم کی هستی که پشت این اکانتی

نمی‌دونم دروغ میگی راست میگی 

اگه راست میگی ک خدا رحمتش کنه و خیلی ناراحت شدم که بقیه اینطوری باهات صحبت کردن تاپیکای بد گذاشتن مسخرت کردن و خندیدن.متاسفانه اصلا ما آدما ملاحظه هیچ چیزی و نمی‌کنیم .حتی اگه این تاپیکی که زدی دروغ باشه بازم نباید بهت حمله کنند چون کسی که اینجوری و با این تاپیکا بخاد ترحم بخره قطعا مریضه از لحاظ روانی مشکل داره.

چطور میشه آدم سناریو مرگ خودش رو تاپیک کنه و با ترحم بقیه ارضا بشه؟؟؟کسی که به جای فکرای خوب داستان مرگ خودش رو بیاد بگه به نظر شما آدم نرمالی هست؟؟؟

نمی‌دونم واقعا چی بگم هر طرف قضیرو نگاه میکنم برات ناراحت میشم اگه دوستتو از دست دادی ناراحت میشم و اگه خودت داری داستان میبافی و به خودت تسلیت میگی بازم ناراحت میشم که چقدر دنیات سیاه شده .امیدوارم هر جایی هستی حال دلت خوب بشه

چرا اننقدر رو دروغت پافشاری میکنی

همه‌ چیز مشخصه 

دو تا کاربری یکی هستن 

تایپک های یکسان داری 

چرا همه رو مثل خودت احمق فرض میکنی

والله چه رویی داری بازم میای از دروغات دفاع میکنی ، در این که مریض هستی و زندگی سختی داری شکی نیست 

ولی هنوز زنده ای و داری نفس میکشی ،پس دنبال ترحم نباش و سعی کن از فرصت های باقیمانده زندگیت استفاده کنی 

موفق باشی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

تو میخوای ما رو قانع کنی که اون کاربری مرده من الان قانعت میکنم که داری دروغ میگی 

1نحوه نگارش دو تا کاربری یکی هست 

2دو تا کاربر آخر جمله ها سه نقطه گذاشته .....

3هر دو کاربر از خودکشی حرف زدن 

4هر دو کاربر سابقه خوردن 130قرص و ده ساعت بیهوشی داشتن 

5 هر دو کاربر اشاره کردن که توی شش سالگی بهشون تجاوز شده 

6هر دو کاربر دغدغه کنکور دارن و هم سن هستن 

7هر دو‌کاربر مدعی هستن که قبلا درسشون خوب بوده و الان افت تحصیلی دارن 

8هر دو کاربر از خوردن قرص های زیاد بخاطر بیماری صحبت کردن 

9هر دو کاربر افسردگی دارن 

10هر دو کاربر دنبال ترحم هستن 

۱۱هر دو کاربر از مرگ و ناامیدی از زندگی حرف زدن 

۱۲هر دو کاربر یکی هستن 

کافیه یا بازم بگم؟؟؟؟؟

چرا اننقدر رو دروغت پافشاری میکنیهمه‌ چیز مشخصه دو تا کاربری یکی هستن تایپک های یکسان داری چرا همه ر ...

احمق خودت اونیه که تربیتت کرده

درست صحبت کن

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
احمق خودت اونیه که تربیتت کردهدرست صحبت کن

احمق اونیه که دیگران رو احمق فرض می‌کنه من این همه نوشتم چرا جواب اونا رو  ندادی  فقط جواب اون چیزی که هستی رو دادی . راست میگی جواب پست دومم رو بده که دوازده دلیل آوردم که تو یه دروغگویی 

اسی اگه دروغ باشه واقعا خدا لعنتت کنه رفتم تایپکاش رو خوندم براش گریه کردم علائممون هم شبیه هم بود ب ...

چیه مگه خدای نکرده بیماری خاصی داری؟

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
اسی اگه دروغ باشه واقعا خدا لعنتت کنه رفتم تایپکاش رو خوندم براش گریه کردم علائممون هم شبیه هم بود ب ...

دروغ میگه ، فندق عصبی خودشه . زنده سر و مرو گنده داره به ریش آدمای ساده که باور کردن می‌خنده .

پیاما بالاتر من بخون تا متوجه بشی