2777
2789

یه سریا میگن با پسری ازدواج کنید که خودش پولدار باشه ، خانوادش پولدار باشن نمیرزه چون خانوادش هر لحظه که اراده کنن میتونن همه ی ثروتشونو از بچشون دریغ کنن و یه قطره هم ارث برا بچه نذارن ،

اخه چه جوری یه پسر میتونه تو سی سالگی پولدار باشه ؟ فوق فوقش یه پسر با تلاش خودش بتونه یه خونه و یه ماشین بخره تو سی سالگی ، یا متوسط رو به بالا بشه ،

وگرنه اخه کی میتونه بعد از لیسانس و سربازی از ۲۵ سالگی )اگه حینش کار هم کنه چون پاره وقته و تمام وقت نمیتونه پول چندانی بهش نمیدن ) شروع کنه به کار کردن در عرض پنج سال نهایتا بتونه خونه و ماشین معمولی  بخره در عرض پنج سال که نمیتونه کارخونه دار بشه ،

مگر اینکه یه پسری قید درس رو زده باشه و از دوازده سالگی کار کرده باشه اونم نه برا بقیه برا خودش که بتونه هیجده سال بعد که سی سالش شده کارخونه تاسیس کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیا من دیدم شده ولی بدون پشتوانه نمیشه باید خانواده پشتوانه باشن تنهایی محاله

همون دیگه خودتم میگی با پشتوانه 

منم داییم بابابزرگم اون موقع یه پولی بهش داد اندازه ی پول یه خونه ، اون خونه اگه الان بود شاید چهار پنج میلیارد بود ،

ولی داییم تازه درس هم نخوند سیکل داره ، تا سی سالگی تونست اون سرمایه رو پنج برابر کنه ، الان که داییم پنجاه سالشه اون سرمایه ش صد برابر شده ،

ولی اگه همون پول اولیه بود نمیشد کاری کرد 

خب حالا کارخونه دار نباشه نمیشه ؟؟؟!!!!!!! همون خونه و ماشین داشتن خودش خوبه . البته من از شهرستان خ ...

من منظورم شهرستان بود ـ

تهران که خیلی سخته 

تو شهرستان میشه با سه چهار میلیارد خونه خرید ،حتی با یکی دو میلیاردم خونه نقلی میشه خرید 

من منظورم شهرستان بود ـتهران که خیلی سخته تو شهرستان میشه با سه چهار میلیارد خونه خرید ،حتی با یکی د ...

خب به نظرم درآمد تو شهرستان هم کمتره . حالا شما به خونه ماشین معمولی در سی سالگی راضی باش 

99 درصد همون خانواده پولدار هست چرا پس بگیرن ؟ والا ما اطرافمون هستند پدر برای پسر خونه ساخته به عرو ...

ما اینجوری نیستیم ـ

پدرشوهرم سه تا کامیون داره و هشت واحد اپارتمان ـ

یه ویلای بزرگ ـ

نمایشگاه ماشین و مغازه ی مشاور املاک و دو تا هم ماشین شاسی بلند زیر پای خودش و زنشه ،

دو تا بچه هم بیشتر ندارن ولی نه به شوهرم خونه دادن نه عروسی گرفتن و نه حتی یه ریال کمک کردن ،

برادرشوهر بیچارمم با زنشو از خونه بیرون کردن اونا هم با هزار بدبختی پول جور کردن رفتن مستاجری 

شاید باورت نشه چون خودمم باورم نمیشد همچین والدین سنگدلی وجود داشته باشه تا اینکه به چشم دیدم 

خب به نظرم درآمد تو شهرستان هم کمتره . حالا شما به خونه ماشین معمولی در سی سالگی راضی باش

من راضیم ـ

دیگرانی رو که میگن با یه پسر پولدار ازدواج  کن که خودش پولدار باشه نه خانوادش خطابم به این ادماست