بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
دروغ میگه ک دیگ تکرار نمیکنه اگ قرار بود تکرار نکنه ب بار هزارم نمیرسید
میخوام بگم منم معتقدم شاید از صد مرد پنج نفرش واقعا تکرار نکنن
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
به نظرم اول برو تست hiv وhpvبده وبعدم اینکه اگر نمیتونی جدا بشی بخاطر شرایط مالی ونداشتن پشتوانه وبچت بالاخره شرایط ها فرق میکنه طلاق نگیر اما خرجتو بده ولی رابطه نداشته باش البته اگر خرجتو میده وشرایط طلاق نداری چون نمیشه نسخه یکسان برای همه پیچید
من همیشه ب همسرم میگم تنها گناهی ک ندارم چشمم پاکه،ب هیچ مردی حتی نگا نمیکنم چشمم افتاد زود نگاهمو عوض میکنم ....
میگه تو وظیفته،میگم میدونم ولی من ب تو تعهد دادم
خیلی دوست داشتم همسرم مثله خودم بود ک نبووووود