خیلی دنبال کار میگشتم… تا اینکه یه دکتری برگشت بهم گفت ما بهت لیزر یاد میدیم ببا مطب ما کار کن… یک ماه و نیم اونجا کار کردم خودم مدل میبردم دستم روان بشه… تو اون یک ماه مرده هر سری سر به چیزی تحقیرم میکرد…جالب اینه مطبش اصلا مشتری نداشت و همش میگفت تبلیغ میکنم برات مشتری میارم تو بیا تا اینکه یه روز من مریض شدم و روی بدن یه سری زخم دیدم…رفتم دکتر گفت تبخال تناسلی هست… من به منشی خانم اونجا گفتم شرایطم اینه فعلا نمیتونم بیام…اینم به دکتر گفت که خب مشکلی نداشتم…بعد از یک هفته رفتم یه دکتر دیگه گفت تبخال نیست و اصلا و تشخیص قبلی اشتباه بود … من خیالم راحت شد…امروز زنگ زدم به دکتر…تا بگم اون مشکلم نیست شروع به حرف زدن نکرده بودم دیدم میگه اره زن منم بخواد بیاد لیزر پیش تویی که مریض هستی نمیارم اصلا اخلاقی نیست من تورو توی مطب خودم نگه دارم آدم باید وجدان داشته باشه …وای یهو بغض کردم…گفتم تبخال نبوده … گفت هر چی که بوده برو نامه پزشک بگیر بیار برام تا راهت بدم… منم میخوام برم دکتر…😭جوابش که خوب بود میرم میندازم تو صورتش و میگم حاضرم گشنگی بمیرم ولی پیش تو کار نکنم … اینم بگم هنوز بهم پولی نداده بود آنقدر پررو بازی دراورد…
اگر میگفت یکم صبر کن بینیم حالت چطوریع اگه بهتر نشدی سعی کن فعلا نیای… خداشاهده ناراحت نمیشدم