2777
2789

خیلی دنبال کار میگشتم… تا اینکه یه دکتری برگشت بهم گفت ما بهت لیزر یاد میدیم ببا مطب ما کار کن… یک ماه و نیم اونجا کار کردم خودم مدل میبردم دستم روان بشه… تو اون یک ماه مرده هر سری سر به چیزی تحقیرم می‌کرد…جالب اینه مطبش اصلا مشتری نداشت و همش میگفت تبلیغ می‌کنم برات مشتری میارم تو بیا تا اینکه یه روز من مریض شدم و روی بدن یه سری زخم دیدم…رفتم دکتر گفت تبخال تناسلی هست… من به منشی خانم اونجا گفتم شرایطم اینه فعلا نمیتونم بیام…اینم به دکتر گفت که خب مشکلی نداشتم…بعد از یک هفته رفتم یه دکتر دیگه گفت تبخال نیست و اصلا و تشخیص قبلی اشتباه بود … من خیالم راحت شد…امروز زنگ زدم به دکتر…تا بگم اون مشکلم نیست شروع به حرف زدن نکرده بودم دیدم میگه اره زن منم بخواد بیاد لیزر پیش تویی که مریض هستی نمیارم اصلا اخلاقی نیست من تورو توی مطب خودم نگه دارم آدم باید وجدان داشته باشه …وای یهو بغض کردم…گفتم تبخال نبوده … گفت هر چی که بوده برو نامه پزشک بگیر بیار برام تا راهت بدم… منم می‌خوام برم دکتر…😭جوابش که خوب بود میرم میندازم تو صورتش و میگم حاضرم گشنگی بمیرم ولی پیش تو کار نکنم … اینم بگم هنوز بهم پولی نداده بود آنقدر پررو بازی دراورد…

اگر میگفت یکم صبر کن بینیم حالت چطوریع اگه بهتر نشدی سعی کن فعلا نیای… خداشاهده ناراحت نمیشدم

صبح هم همینو گفتی ماهم گفتیم اتفاقا شعور میاره 

اونم حق داشته حساس باشه 

این چیزا خیلی مهمه حالا لحنش بد بوده

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبح هم همینو گفتی ماهم گفتیم اتفاقا شعور میاره اونم حق داشته حساس باشه این چیزا خیلی مهمه حالا لحنش ...

مطبش چیز دیگه ای بوده نباید لیزر میاورد اگه برم اطلاع بدم جریمه میشه… خودش داره غیر قانونی کار میکنه به من رسید قانون عوض شد؟

حقققق منم دقیقا یه مدت پیش یه اپتومتریست کار میکردم انقدر ادم بی شعوری بود که هروقت از یه چیزی عصبی بود سر من تالی میکرد و با اخلاق تندش ازارم میداد با یه چس مثقال حقوق انتظار داشت برم میزشو لیس بزنم از بس تمیز کنم خداولی خذایی همون حقدق کم رو هم به موقع میداد و وقتی کار زیاد میکردم اخلاقش خوب بود اما درکل یکم ادم منصفتری میبود عالی میشد...

مطبش چیز دیگه ای بوده نباید لیزر میاورد اگه برم اطلاع بدم جریمه میشه… خودش داره غیر قانونی کار میکنه ...

دیگه غیر قانونی یا قانونی اونش به خودش ربط داره شماهم اگه میبینی قانونی نیست حتما خبرشو بده رسیدگی کنن 

ولی بحث اینکه قارچ یا هرچی داری نباید بری خب حرف حقه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دکتره میتونست بهتر صحبت کنه

گفتم لحنش بد بوده ولی کارش اخلاقی بوده

دیگه غیر قانونی یا قانونی اونش به خودش ربط داره شماهم اگه میبینی قانونی نیست حتما خبرشو بده رسیدگی ک ...

خب وقتی میگی اونش به خودش ربط داره بعنی کار منم به خودم ربط داره نباید اینکارو می‌کرد چون تبخال به کسی منتقل نمبشه 

خب وقتی میگی اونش به خودش ربط داره بعنی کار منم به خودم ربط داره نباید اینکارو می‌کرد چون تبخال به ک ...

بهداشت هست 

و برعکس منتقل هم میشه در شرایط خاص 

من بفهمم کسی تبخال و قارچ و اینا داره صد در صد اونجا نمیرم تا درمان نشه 

گفتم که گزارش کن رسیدگی کنن ولی جدا از کار های دیگش این درست بوده