2777
2789

من نماینده ی کلاسم توی دانشگاه(گروه تلگرام زدم و فقط من شماره ی استاد رو دارم)

یکی از بچه ها دیر اومده بود و راهش نداده بودن سر امتحان

گفت شماره ی استاد رو بفرست توی گروه

منم گفتم خب نمیشه بدون اجازه‌شون، شماره‌شون رو بفرستم توی گروه، اگر می‌خوایید بابت اینکه راهتون ندادن باهاشون حرف بزنید، ایشون کاری نمی‌تونن بکنن(این کلاس بیشتریا ترم اولن، خیلی با قوانین دانشگاه آشنا نیستن، من ترم سه‌ام)

یهو با یه لحن بدی ویس داد تجزیه تحلیل نکن، یا شماره رو بفرست یا دهنتو ببند😐

منم گفتم مودب باشید، اینجا گروه درسیه، دوباره یه پیام داد برگشت گفت پلشت، شعر نباف ،…

به خدا هنگ کردم، دوباره داشت تایپ می‌کرد که ریمووش کردم

اعصابم رو بهم ریخت، دلم می‌خواست پیام بدم بهش بگم اینجا اون چال میدونی که تو بزرگ شدی نیست؛ دیگه گفتم ولش کن، شخصیت من بیشتر از این حرفاست که با این اراذل اوباش دهن به دهن بشم، ولی خیلی اعصابم رو بهم ریخت، از حرص دلم می‌خواد گریه کنم🤦🏻‍♀️🥲💔

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😁بچه ها شما هم اون وایبی که من گرفتمو گرفتین؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

کار خوبی کردی اهمیت نده نمیدونم درست حرف زدن باشعور بودن چی ازشون کم میکنه

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
باید میگفتی بهش این همه حزف بارت کرده وایسادی نگاه کردی بگو اگر تو لات نیستی شکلات هستی

کثافت بود اه

نگاه نکردم، فقط گفتم مؤدب باشید اینجا گروه درسیه

ولی خیلی بد حرف زد کثافت

تازه گفت اگه بازم حرف بزنی، بدتر بارت می‌کنم

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

همینکه در حال تایپ بود و بلاکش کردی خییییییلی سوخت ۱۰ هیچ جلویییییی😄😄😄😄دمت گرم

آره این خیلی حرص آدمو درمیاره

کثافت بود اهنگاه نکردم، فقط گفتم مؤدب باشید اینجا گروه درسیهولی خیلی بد حرف زد کثافتتازه گفت اگه باز ...

جوابشووووو بدههههه من جای تو عقده کردم وای 👺

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

کثافت بود اهنگاه نکردم، فقط گفتم مؤدب باشید اینجا گروه درسیهولی خیلی بد حرف زد کثافتتازه گفت اگه باز ...

ولش  کن بابا ادمای بد دهن نباید جواب داد بلاک بهترین راهه 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
درکت میکنم بعضی یا واقعا ادب صفر 😒😒

دانشگاه نیست که بی‌صاحاب مونده

چال میدونه

ما اصلا از این مدل حرف زدنا توی خانواده‌مون نداریم، واسه همین از اولم توی دبیرستان که این حرفا رو می‌شنیدم، حرف می‌خوردم

با کلی از دوستام سر همین بد دهن شدنشون قطع رابطه کردم