2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که لاغرن خیلی اعتماد به نفس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رژیم و ورزش عادی و سالم خوری ماهی ۴ کیلو لاغر میکنه ادم

من هیچی در طول روز نمی‌خورم در حد یه میوه ای و شب چیزی قبل خواب میخورم که تا صبح از گرسنگی نمی‌رم چند روزی به بار هم ورزش میکنم این طوری میتونم تا عید 7 کیلو کم کنم ؟

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

لاغر بودم میگفتن لاغر استخوانی حالا چاق نیستم ولی شکم دارم میگن داری چاق میشی  . ۵۸ ام باید یه چند کیلو کم کنم .رفتم باشگاه ول کردم این طور شدم وگرنه لاغر بودم .شوهرم هی گیر داد برو باشگاه چاق نشی حالا چاق تر شدم بازم گیر میده برو البته خودم باشگاه دوست دارم ولی  یموقع کار داشته باشم نمیتونم اجبار ورزش دوست ندارم 

اون شکنه که از همه جا میزنه بیرون....‌

من بدبختیم شکم ندارم بالا تنه لاغر پایین تنه پر با قد کوتاه افتضاح دیده میشم ی لباس کوتاه نمیتونم بپوشم پاهام مثل کوزه اس 😑😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
لاغر بودم میگفتن لاغر استخوانی حالا چاق نیستم ولی شکم دارم میگن داری چاق میشی . ۵۸ ام باید یه چند ک ...

نه 58 خیلی خوبه تا 60 اصلا چاق نیستی تو 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

واقعا غذا اتقدر تاثیر داره؟

وقتی با غذا خوردن چاق میشه آدم، خب با نخوردن لاغر میشه دیگه، یه چیز طبیعی هست

مربی باشگاهمونم میگفت 30درصد فقط ورزش کم میکنه بقیه غذات نو باید رعایت کنین

😔ممنونم ۶۰ به بالا چاق میشه؟ وای میترسم.من در حدی بودم که شبا سیب زمینی ابپز میکردم با سس بخورم یکم ...

نه 60 به پایین جز لاغر به حساب میشه بالای 60 توپر بالای 70 چاق

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

خوش بحالت شکم نداری🥺

من زایمانم کردم ولی شکمم رفت کلا بالا تنم لاغرو ظریفه مثلا دستام ب حدی لاغرو باریکه اصلا با پایین تنم همخونی نداره 😑 عوضش پایین تنم متنفرم رونام ساق پا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من هیچی در طول روز نمی‌خورم در حد یه میوه ای و شب چیزی قبل خواب میخورم که تا صبح از گرسنگی نمی‌رم چن ...

اینک خیلیی کم بخوری ام خوب نیست عزیزم هر سه تا وعده رو سرموقع بخور اما کم سه تا میات وعده سالمم بخور و کم ورزشتم بکن و فند و شکر و هر چیز شیرینی رو حذف کن ۸ کیلو راحت کم میکنی