2777
2789
عنوان

یک موفقیت بزرگ در دفترخاطرات زندگی من🌊🐚🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 30 پست
راستی کلی عکس هم از زیر دریا گرفتم 😍😍هروقت مشکل سایت حل شد حتما میذارم براتون

میشه وقتی خواستی عکس بزاری منم تگ کنی ؟🥺

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا خیلی خطرناکه من همسرم ۱۱ساله غواصه ولی بازم همیشه میترسم چون کار پراز ریسک و سختگیه

بله خب خطرات خودشو داره ولی واقعا انگار یه دنیای دیگه ایه زیر اب 

قشنگی هاش باعث میشه خطراتش خودشو نشون نده 

ولی خب واقعا ریسکه 

موفق باشن همیشه😍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بله خب خطرات خودشو داره ولی واقعا انگار یه دنیای دیگه ایه زیر اب قشنگی هاش باعث میشه خطراتش خودشو نش ...

تفریح با کار خیلی متفاوته😁😁😁همسرم همیشه میگه گول اون عکسا و فیلمای قشنگ غواصی نخور

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
خب چجوری کوچیک نیستن واقعا من دوتا ترس دارم یکی ماهی مخصوصا ماهی گلی یکی هم کشتی که توی شهربازی ها ه ...

ترس که تا یه حدی طبیعیه و برای جلوگیری از خطره 

ولی از یه جایی به بعد فقط ساخته ذهنمونه 

و مغز ما هم تحت کنترل خودمونه 

میتونیم کنار بذاریم ترسارو 

و به نظرم بهترین راه برای کنار گذاشتن ترس ها ، مواجه شدن و انجام دادن اوناست 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ترس که تا یه حدی طبیعیه و برای جلوگیری از خطره ولی از یه جایی به بعد فقط ساخته ذهنمونه و مغز ما هم ت ...

نمیشه 

همین کشتیه که گفتم 

تا حالا 4 بار سوارش شدم 

و هر بار حالم بد شده   

بنظرم مگه ترس ساخته شده باشه نه ترس توی ناخوداگاه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا