2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون ته دلمون خالی و جتی با حرف دروغس یکی دیگ هم دلمون قرص میشه و خوشحال میشیم بدبختیم از بس

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

گلم تو رو خدا به من جواب بده 

ماشینشون چیه ؟

حس اون نسبت به من؟( به هم می‌رسیم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

منکه منظورم ادمایی بود ک شهود قوی دارن اما بعدا فهمیدم منظور حس ششم ف.ا.ل بوده 😐😂 البته خودم جز اولین نفراتی بودم ک همچین تایپیکی میزدم ولی فکر نمیکردم سر از چیز دیگ دراره

اگ حست واقعا قویه میشه بگی رابطم درست میشه؟ دوستم داره یا ن

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
چون ته دلمون خالی و جتی با حرف دروغس یکی دیگ هم دلمون قرص میشه و خوشحال میشیم بدبختیم از بس

حتی با یه حرف الکی که از پیش خودش در میاره

بابا کسی علم غیب نداره

چرا بازی می دیم خودمون رو

معجزه شکر گزاری...

حرفت یکم توهین امیزهولی لطفا بگو چیرو چون مشخصع اونکه درست متوجه نمیشه خودتی عزیزم🫂🩷

😐چرا سریع جبهه میگیرید حس ششم‌فال نیست گلمممم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برای رسیدن به هدفت بجنگ💕

😐چرا سریع جبهه میگیرید حس ششم‌فال نیست گلمممم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دیدی گفتم درست متوجه نشدی حرفمو

گفتم اولین نفراتی که تایپیک حس زد خودم بودم با اکانت قدیمیم و منظورم افرادی بود که شهود بالا دارن بیان

اما بعدا متوجه شدم فا.لگیرا اومده بودن و جواب بقیه رو میدادن با ف.ا.ل 🫶🏻♥️و از یه جایی اسمش شد خرافه چون راه اون تایپیک به سمت چیزای دیگ باز شد حتی افرادی که...