2777
2789
عنوان

بیاید شبیه تازه به دوران رسیده ها حرف بزنیم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 102 پست
خالیفا🤣

😂😂😂😂😂خالیفاااا

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نصرت دختر هشمت سیبیلو یه گردنبند انداختع بود گردنش 

گردنش میخواست بشکنه آخه مردم چشون شده همه چیو‌میخوان‌ توچشم ادم کنن

مثلا منی که پنج تا کردنبند ۷۰گرمی و هشت تا سرویس پنجاه گرمی دارم‌میام پز بدم؟؟ نهایتش برای خودم میذارم ببینن کیف کنن مردم ، وجرنه اصلا وابدا قصد من پز‌دادن نیست

ای بابا یادم رفت پرواز رو‌برای آنتالیا رزرو کنم‌از بس که منو‌به حرف میگیری نه اینکه ما هرماه میریم سفر خارجی آخه تنوع لازمه نمیشه که همش داخل ایران سفر کنیم 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

چندوقت پیش از کالیفرنیا یه کفش برند زارا اصللل خریدم ۲۵ میلیون بعد که اومدم ویلامون تو لس آنجلس، بهتر نگاهش کردم دیدم خوشم ازش نمیاد انداختم تو شومینه به خدمتکارمم گفتم کارتن شو بندازه دور

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم