2777
2789
عنوان

در‌ مورد بیوه آلفا شنیدید⁉️

163 بازدید | 9 پست

امروز خوندم میگه اگه دختری با پسری بوده که پسره آلفا بوده یعنی سطحش تو چند زمینه بالاتر بوده بعد اگه با کسی دیگه بره تو رابطه یا حتی ازدواج کنه اگه طرف در سطح اون پسره قبلی نباشه بیوه آلفا میشه یعنی دائم مقایسه میکنه و شوهرش رو کمتر میبینه از اون آدم و نمیتونه بسازه باهاش، بنظرم که چرت بود ولی اینکه بخواهیم همسر یا پارتنر بعدی سطحش از قبلی بالاتر باشه درسته. 

کاش تو اینجا بودی 💔

آره به نظرم سطح طرف باید بالاتر از قبلی  باشه 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دیگه درسته وقتی قبلی سطحش بالا بوده دیگه نمیتونی با بعدی با سطح پایین تر کنار بیایی...

دقیقا بعد نظرت این سطح تو همه زمینه ها از قد و هیکل و قیافه بگیر تا شغل و پول و سرمایه و سن و اینا تاثیر داره؟ مثلا بگیم دوست پسر قبلی خوشگل تر بود ورزشکار بود ولی مثلا همسرمون شغل خوبی داره تحصیلات بیشتری داره کدوم آلفا تر حساب میشن؟

کاش تو اینجا بودی 💔

دقیقا بعد نظرت این سطح تو همه زمینه ها از قد و هیکل و قیافه بگیر تا شغل و پول و سرمایه و سن و اینا ت ...

این بسته به سلیقه و استاندارد های طرف داره

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
این بسته به سلیقه و استاندارد های طرف داره

مرسی گلم من الان دو دل شدم از یه طرف مثلا همسری که واقعا پسر خوبیه کاری هستش مودبه دوستت داره تو فکر زندگیه وضعیت مالیش ثبات داره از اون طرف اکسی که اونم پسر خوبی بود خیلی رمانتیک بود ظاهری خیلی خوب بود ولی یکم از زندگی بخاطر سربازی و شغل و سرمایه عقب تر بود الان نمیدونم واقعا کدومش آلفا تره

کاش تو اینجا بودی 💔

مرسی گلم من الان دو دل شدم از یه طرف مثلا همسری که واقعا پسر خوبیه کاری هستش مودبه دوستت داره تو فکر ...

خواهش میکنم عزیزم به نظر خودم همسره آلفا تره

دقیقا بعد نظرت این سطح تو همه زمینه ها از قد و هیکل و قیافه بگیر تا شغل و پول و سرمایه و سن و اینا ت ...

بستگی به سلیقه شخصی فرد داره کدوم براش مهم تره یکی پول و تحصیلات بیشتر مهمه براش یکی نه قیافه بیشتر براش ملاکه بعد تحصیلات