2777
2789
عنوان

میخام برم پیش دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه اونجاها عالیه واسه تهران فیکه من خود تهرانم همشون کلاهبردارن باز حومه ها بهتره🤣

اره ماله تهران بدرد نخورن

کسیو تو اطرافیانت داری که با دعا یکیو عاشق خودش کنه؟

اره ماله تهران بدرد نخورنکسیو تو اطرافیانت داری که با دعا یکیو عاشق خودش کنه؟

اره یکی هست خانوادگی تو جنگ بودن با دعا کشوند اورد خاستگاریش بعد دوسال خود دختره ولی جدا شد 

کلا اون خانواده همه کارشون با دعاس خرید و .... 

میگن با دعا ازدواج خوب نمیشه ولی دوست دارم خاستگارم ک رد کردم دوباره بیاد

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

اره یکی هست خانوادگی تو جنگ بودن با دعا کشوند اورد خاستگاریش بعد دوسال خود دختره ولی جدا شد کلا اون ...

میتونی بجز دعا یجور دیگه بکشونیش بیاد

پیام بده بگو واقعا تو دلم مونده بود باید حتما بهت بگم تا اروم شم واقعا توقع نداشتم این حرفارو پشت سرم گفته باشی مثلا یجوری حرف بزن انگار که بخاطر ی سوعه تفاهم جواب منفی دادی اونم کلی حرف میزنه که بگه نه من این چیزارو نگفتم بعد باهتش مهربون شو دیگه یواش یواش برمیگرده

نمیدونم راهکار زیاد هست برا برگردوندنش اگه چیزی که گفتم خوب نبود یکم بشین فکر کن برنامه ریزی کن یچیز دیگه به ذهنت میرسه😬

میتونی بجز دعا یجور دیگه بکشونیش بیادپیام بده بگو واقعا تو دلم مونده بود باید حتما بهت بگم تا اروم ش ...

نه عزیزم اون یک ماهه هیچی نگفت جواب خدافظیمم نداد 

البته قبلشم دوروز بی محلش کردم هی میگفت چته 

خستم واقعیتش ازین زندگی

نه عزیزم اون یک ماهه هیچی نگفت جواب خدافظیمم نداد البته قبلشم دوروز بی محلش کردم هی میگفت چته خستم و ...

ناراحت نباش

فوقش خودت پیام میدی بهش اخرین شانستو امتحان میکنی

ناراحت نباشفوقش خودت پیام میدی بهش اخرین شانستو امتحان میکنی

واقعیتش ب هرکی ماجراشو میگم میگن ول کن فرار کن حتی همکارم میگفت خواهرزادم طلاق گرفت تو نامزدی بخاطر خساست  

خیلی سخته فکر نکن راحته

واقعیتش ب هرکی ماجراشو میگم میگن ول کن فرار کن حتی همکارم میگفت خواهرزادم طلاق گرفت تو نامزدی بخاطر ...

مشکلت باهاش اینه که خسیسه؟

خساست هیچوقت درمان نمیشه اگه نمیتونی با خسیس بودنش کنار بیای همون بهتر که فراموشش کنی براش تلاش نکنی