2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5885 بازدید | 236 پست
اره راس میگی ب شما مربوط نیست اسمش ک زندگی مشترک نیس اسمش زندگی جان کندن مرد و خوردن زن است!

منم برای زندگیمون تلاش میکنم...مگه اون میاد خونه غذا اماده نباشه؟ من میگم حوصله نداشتم نه وظایفم انجام میدم .

هرکی وظایفشو باید انجام بده. نه چرا باید درک کنم.جوونه سالمه تلاش کنه ب درآمد بالاتر برسه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم هدف ازین تاپیکا چیه واقعا

باعث میشه همون تعداد اندک از مردا ک میخان زن بگیرن همونام پشیمون بشن! میترسن دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بگو همینه میخواستی زن نگیری.منکه جوابهای کوبنده میدم شوهرم سکوت میکنه.هیچی نگی پرو میشن

استارتر‌تو شوهرت حتما اخلاقش اوکی هست 

وگرنه فرض کن شوهرت بگه نمیتونم یا نمیشه 

خب میخوای چیکار کنی ؟؟؟

منظورم اینه این خنده ای ک می‌کنی. ناشی از اینه ک می‌دونی شوهرت قبول می‌کنه وگرنه بگه نه 

خب چی؟؟؟؟

میخوای چه کنی ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بیاید یه چالش از همین راه بندازیم انصافا شات بگیرین هرچی شد حتی اگ مسخره بازی دراورد 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

عزیزم شما حتما همسرتون وضع مالیش خوبه 

ما ک پدرم کارگره نمیتونیم همچین کاراییی کنیم غرورش میشکنه شرمنده ی ما میشه خدارو خوش نمیاد 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

منم برای زندگیمون تلاش میکنم...مگه اون میاد خونه غذا اماده نباشه؟ من میگم حوصله نداشتم نه وظایفم انج ...

اخه چجوری تلاش کنن مروت بنده خدا دیگ صب تاشب سرکارن نمیرسن ..شب تا صبم برن؟ شما ی غذا پختن رو با ۱۲ساعت کار و استرس بیرون یکی میدونی؟ خدایی یکم انصاف

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منم برای زندگیمون تلاش میکنم...مگه اون میاد خونه غذا اماده نباشه؟ من میگم حوصله نداشتم نه وظایفم انج ...

وقتی دلار نزدیک ۸۰ هزارِ چطور تلاش کنه!

مگه الکیه؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑