2777
2789

آدم در مورد چند ده متر خونه خودش هم نمی‌تونه توصیف دقیقی داشته باشه؛: تعجب‌برانگیزه که بعضی این‌قدر مایل به کلی‌گویی و حرف‌های صد من یک غازن..

کوچه به کوچه، ساختمون به ساختمون شرایط فرق داره..

سمت راست و چپ خیابون با هم فرق داره...

اگر بحث اسکان باشه باید حضوری سر بزنید و تمام جوانب رو بسنجید و خودتون پسند کنید.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی گوییه اینه ک منطقه خوبو متوسطیه درحد جاهای بالای تهران نیست که

الان ظاهراً کسی که این سوال رو پرسیده قصد داره بنابر بر نظرات بابت سکونت در این خیابان قضاوتی در مورد طرف مقابلش کنه و تو یکی از دسته‌بندی‌های ذهنی‌اش قرارش بده! 

در صورتی که زندگی در فلان خیابان شهر اطلاعاتی بسیار خام و غیرقابل استناده! حتی هیچ برداشتی از سطح مالی شخص یا خانواده‌اش هم نمی‌شه داشت!

یک وقت می‌بینی یک خونه تو خیابان‌های گرون‌شهر مشکل تاسیساتی داره، آب گرم نداره، سندش مشکل داره و... به یک سوم قیمت عرف اونجا اجاره می‌دن و خیلی حالات دیگه که نتیجه‌گیری کردن‌های مرسوم  از سکونتگاه فرد رو زیر سوال می‌بره. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
الان ظاهراً کسی که این سوال رو پرسیده قصد داره بنابر بر نظرات بابت سکونت در این خیابان قضاوتی در مور ...

من ی واحد دارم اونجا دادم اجاره از اونجا خوب خبر دارم گفتم منطقه بدی نیست ولی درحد بالاشهر مثل الهیه  وخیابون فرشته نیست تهران وجب ب وجبش بخای خونه بخری گرونه حالا پایین شهرشم بگی در حد بالاشهرشهرستان قیمت داره

گفتم منطقه متوسط چون ازاونجا شناخت دارم

یه دوری بزن همه جاشو،من شهرک غربم باشگاهم پونک، هنوز جا داره واس اباد شدن

من‌ نمی دونم شما کجاش هستین ما فامیلامون بلوار کمالی هستن سردار جنگل هستن دانشگاه علوم تحقیقات هم که گل سر سبدشه 

من‌ نمی دونم شما کجاش هستین ما فامیلامون بلوار کمالی هستن سردار جنگل هستن دانشگاه علوم تحقیقات هم که ...

نه سردار جنگل منظورم نبود همون پونک از همیلا و بوستان ،سردار جنگل اسمش روشه