2777
2789
من مرغ رو مزه دار میکنم ادویه و زعفرون ،بعد همه ی طرف مرغ رو سرخ میکنم ،رب انار میزنم ،بعد شکمش رو پ ...

سسش چجوریهه

چقدر پختش طول میکشه

یه خانواده ۴نفره که خوراکشون متوسطه مرغ چقدری میخواد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرغ رو مزه دار میکنم ادویه و زعفرون ،بعد همه ی طرف مرغ رو سرخ میکنم ،رب انار میزنم ،بعد شکمش رو پ ...

منم یبار این کارو کردم ولی گزاشتم تو فر نپخته بد شد

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

مرغو با پوست حسابی می‌شورم. تو شکمشم اب می‌گیرم تمیز شه. با یه پیاز بزرگ خرد کرده و یه حبه سیر می‌ذادم تو یه قابلمه سرامیکی. توی یه لیوان آب زعفرون غلیظ روغن جامد یا کره آب کرده نمک فلفل زردچوبه یه کوچولو آب لیمو درست می‌کنم از این مواد با سرنگ زیر پوست مرغ تزریق می‌کنم. اگه برا شام بخوام مرغو از شب قبل دست به کار می‌شم. تا فردا سه چهار بعد از ظهر چندین بار مواد به همه جای مرغ تزریق می‌کنم. 

بعد روی قابلمه رو فویل الومینیومی می‌کشم چند تا سوراخ می‌زنم رو فویل. می‌ذارم تو فر دمای ۱۲۰ درجه. هر نیم ساعت میارم بیرون از باقیمونده مواد با قلمو بهش می‌زنم و زیر و رو می‌کنم. سه الی چهار ساعت بسته به سایز مرغ می‌پزه. قشنگ خودش آب می‌ندازه آب مرغشم میارم سر سفره. بعد اگه عجله نداشته باشم فویلو برمی‌دارم خودش برشته می‌شه اگه عجله داشته باشم که گریلو روشن می‌کنم

سسش چجوریههچقدر پختش طول میکشهیه خانواده ۴نفره که خوراکشون متوسطه مرغ چقدری میخواد؟

سسش رب انارو فلفل و آب 

دقیق نمیتونم بگم چقدر باید تست کنید ،ولی شعله کم بزار نم نم بخار پز بشه ،قشنگ رب انار طعمش ب خوردش میره خوشمزه میشه ،تو شکمش یادم رفت گردو خرد شده  هم بزنید 

ی نایلونی هست مخصوص داخل فر و تستر پلاسکو میفروشه ماهی یا مرغو رو میزاری توش میزاری تو فر دیگه قشنگ ...

اره توی یکی از تاپیک هایmarziجون که دستور مرغ رو گذاشته بود هست