2777
2789
عنوان

شما جای من باشید ازدواج میکنید واقعا بین دوراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 75 پست
بهش فرصت بده تا بشناسیش اگه از لحاظ اخلاقی و خانواده و فرهنگی و... اوکیه و به دلت نشست و دیدی آدم و ...

اصلا اهل شنیدن حرفای من و مشاور نیستنمادرم از خداشه من درس بخونم پدرم واقعا ی روانیه وحشیه که هیچی حالیش نمیشه

نمیدونم چی بگم راستش من جای تو نیستم که بخوام  از دید تو به مساله نگاه و اونو حل کنم ، فقط دارم راه حل های ممکن رو از طرف خودم میگم 

به نظرم این حرف ها رو به یه مشاور بزنی بهتره چون مشاوره مراجعه کننده های زیادی با مشکلات مختلف بهشون مراجعه میکنن و میتونن بهترین راه حل ها رو جلو پات بزارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من اگه امکان داره رفتارتو با پدرت بهتر کن سعی کن بیشتر بش محبت کنی و احترامش داشته باشی حتی اگه اون با تو اینطور نباشه البته نه برای دانشگاه و اینا

من خودم پدرم آدم سردیه و زودجوش و وقتی عصبانی میشه تحمل کردنش سخت میشه و زیاد اهل محبت کردن به بچه هاش نیست ولی از وقتی من شروع کردم به محبت کردن بش  واحترام نگه داشتم و با زبون خوش باش حرف زدم اون محبتش به من بیشتر شد

اگه نشد هم یه ازدواج خوب بکن

یاتلاشتو بکن زندگیتو بساز صبور باش

ولی بازم میگم من این حرف ها رو از طرف خودم میگم در نهایت خودت هستی که باید برای زندگیت تصمیم بگیری

به نظر من اگه امکان داره رفتارتو با پدرت بهتر کن سعی کن بیشتر بش محبت کنی و احترامش داشته باشی حتی ا ...

عزیزم میگم وحشیه و نفهم متوجه هستید؟

هزاربار به من میگه ج.نده حرام زاده فلان فلان شده

سر یچیز الکی 

این پدره واقعا؟یسری چیرا دیگم هست حوصلم نیست بگم براتون

من ۵ ساله باهاش حرف نزدم اصلا

ارتباطی باهاش ندارم اصلا

از بچگی خون ب جگرم میکرد

نمیدونم چیکار کنماز مردا هم بدم میاد نمیتونم متهعد باشم و شوهرداری کنمارزومه برم دانشگاه

بالاخره باید یه تصمیم جدی برای زندگیت بگیری وگرنه الکی الکی تباه میشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
به نظرم اگه اینطوره پیش یه مشاور خوب برید شاید اون بتونه بهتون کمک کنه

رفتم

فلک زور پدرمو نمیکنه تا اون تو زندگیمه هیچمار نمیتونم بکنم

یک روانی ب تمام معناست

چه راهی؟درهرصورت به اون راحتی که شما میخوای هیچی به دست نمیاد هر راهی یه معایبی داره

اینکه کلا اینجارو ترک کنم برم خونه یکی زندگی کنم

قبلا یکماه رفتم دزدکی

چون با پدرم حرف نمیزنم و کلا جلوش نمیام نمیفهمه کجا میرم کجا میام... خیلی خیلی در ارامش بودم ولی از ی لحاظ دیگه در عذاب بودم... از ی لحاظم اگه پدرم بفهمه خون میکنه

پس چیکار کنم🥹😔نمیدونم چیکار کنم کجا برم

واقعا دیگه اینجا نمیتونم بمونم وگرنه ام اس میگیرم الانم چنتا بیماری گرفتم

نمیزارن😭از خدامه مثل کوزت بشم ولی مرد کنارم نباشهنمیتونم واقعا ،اگه ازدواج کنم احتمال طلاق زیادهولی ...

خانواده منم نمیزاشتن به زور کار کردم از محیط زنونه یا خونه شروع کن

خانواده منم نمیزاشتن به زور کار کردم از محیط زنونه یا خونه شروع کن

اگ بتونم خیاطی میکنم

چرخ داریم

ولی حقوقش خیلییییییییی کمه

هر تکه لباس کامل دوخته بشع ۳۵ تومن تولیدی ها میدن

ارزش نداره واقعا

دیسک کمرم میگیرم میفتم 

اینکه کلا اینجارو ترک کنم برم خونه یکی زندگی کنمقبلا یکماه رفتم دزدکیچون با پدرم حرف نمیزنم و کلا جل ...

عزیزم نکن این کار رو چرا دزدکی میری خونه غریبه؟؟؟

تهش فک میکنی چی قراره بشه؟؟ خوشبخت تر میشی؟؟ قطعا که نه تهش ازینم بدتر میشه از چاله درمیای میوفتی تو چاه 

یکم عاقلانه و منطقی رفتار و فکر کن و تصمیم بگیر دختر

با این اوصافی که  میگی بهترین راه برای شما یه ازدواج خوبه !!

به قول خودت خواستگار های خوب هم که داری

عوض این فکرا هر مسئله ای با ازدواج داری حل کن ..... یکم از کمالگرایی و انتظارات کم کن و واقع بینانه فکر کن 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
عزیزم نکن این کار رو چرا دزدکی میری خونه غریبه؟؟؟تهش فک میکنی چی قراره بشه؟؟ خوشبخت تر میشی؟؟ قطعا ک ...

نه خونه غریبه نیست خونه مادر بزرگمه 🥹خوب ک نیست ولی هزارپله از اینجا بهتره اعصابم تو ارامشه 

بماند ک مادر بزرگم خیلی حرف میزنه در حدی ک دیوونم میکنه و خیلی میره رو‌ مخم... همه از دستش فرار میکنن ولی بازم از خونه ما هزارپله بهتره

تنها راهم فعلا همینه یا درس