2777
2789

سه چهار بار تا حالا سفره صبونه رو جمع کرده با دادو بیداد و بی‌ادبی میگه من دیگه نمیکنم چون تبدیل به عادت میشه و من نمیخوام

تو همون چند بار قبلی کلی تشکر کرده بودم و قربون صدقه‌اش رفته بودم

حالا جالب اینجاست، امروز دورکار بود منم گفتم بیا بریم مغازه بغل خونمون برات یه بلوز بگیریم واسه مهمونی آخر هفته

گفت نه تو ساعت کاری نمیتونم نیم ساعت هم نیم ساعته، منم گفتم باشه عزیزم بعد ساعت کاری میریم

چند دقیقه بعد داداش بچه‌ننه‌اش زنگ زد یه ساااعت زر زر کرد با اون😐

واسه چرت و پرتا و مضخرفات اون بچه که خودش خیر سرش ننه بابا داره وقت داره، به تایم گذاشتن واسه من که میرسه هیچی....

هر بار داداشش زنگ میزنه حداقل یه ساعت چرت و پرت میگه

هر چند مامان بابای درست حسابی ندارن، باباشون که خودش مثه یه دختربچه لوس دو ساله‌است، هربارم هر گندی داداشش بالا میاره میان به شوهر من میگن اونم کلی عذاب وجدان و عزا میگیره که تقصیر منه از داداشم دور شدم پیشش نیستم اینطوری شده، کلی ماتم میگیره یه گوشه کز میکنه

واقعا معیوب‌ترین ساختار خانواده رو دارن

خانواده شوهر منم الان کلی حرص خوردم

من قبل اینکه با این خونوادت وصلت کنم اصلا در مخیله‌‌ام نمی‌گنجید یه خونواده بتونه اتقدر معیوب و معجوج باشه

ماشالله انقدرم خوب همه چیو پنهون کرده بودن که روحمم خبر نداشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبل اینکه با این خونوادت وصلت کنم اصلا در مخیله‌‌ام نمی‌گنجید یه خونواده بتونه اتقدر معیوب و معجو ...

ب خدا میگم یا من یمیرم یا شوهر نفهمم کثافت ذله کرده سر خانوادش منو بچه هامو 

مردای عوضی ک هنوز ننه داداتون داداشوتون مهمه براتون زن نگیرین