2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این رفتار نامزدم

79 بازدید | 10 پست

سلام 

دیشب نامزدم شام مهمون بود خونمون بابام سرما خورده بود اصلا حال نداشت خیلی سرفه میکرد گفت که برم واسه خودم شربت بگیرم نامزدمم نشسته بود نگاه میکرد یه کلمه نگفت شما چرا برین تو این سرما حال ندارین حالا نمی‌رفت حداقل تعارف میکرد بیچاره بابام با اون حالش خودش رفت 

خیلی بدم اومد از این رفتارش منم تک فرزندم کس دیگه هم تو خونه نبود که اون بره 

مامان و بابام همیشه کلی بهش محبت میکنن این بیشعورم همش توقع داره ولی خودش رفتارش اینه 

واقعا حالم به هم میخوره از هر چی ازدواجه همش طلبکارن ازمون 

شاید متوجه نبوده ، آقایون اکثرا متوجه نمیشن در موقعیت چطور باید رفتار کنن ، خودت بهش پیشنهاد میدادی بره ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شاید متوجه نبوده ، آقایون اکثرا متوجه نمیشن در موقعیت چطور باید رفتار کنن ، خودت بهش پیشنهاد میدادی ...

نه مثل گاو بابامو نگاه میکرد مگه بچه اس که متوجه نباشه 

خانواده خودش چیز چرت هوس کنن زود میپره میگیره براشون حالا این دارو بود یه تعارف میکرد نمیمرد که 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مثل گاو بابامو نگاه میکرد مگه بچه اس که متوجه نباشه خانواده خودش چیز چرت هوس کنن زود میپره میگیره ...

درسته منم دارم اینو میگم شاید احتمال داره متوجه نبوده ، بهش میگفتی ! اگر میگفتی نمیرفت؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

میدونم الان چندین نفر میان میگن باید خودت بگی و اقایون متوجه نیستن و..

ولی من برحسب تجربه زیستی ام و تمام آقایونی که اطرافم دیدم ،اتفاقا متوجه هستن

خیلیییی خوب هم متوجه هستن ،

فقط مهم اینه که بخواد انجام بده و شعورش رو داشته باشه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

میدونم الان چندین نفر میان میگن باید خودت بگی و اقایون متوجه نیستن و..ولی من برحسب تجربه زیستی ام و ...

وای دقیقا حرف دلمو گفتی مگه بچه اس متوجه نباشه آخه 

اصلا همین آدم خواهرش یه چیز مسخره بگه دلم میخواد زود میگه میرم میگیرم خوبه اونجا متوجه هست