2777
2789
عنوان

چرا این ماه‌ تاخیر تو پریودی برای خیلی از خانما ایجاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۰ روز تاخیر عادیه اخه؟ اره دانشجوی یه شهر سردسیرم...

آره بخصوص اینکه محل زندگیت جای معتدل یا گرم باشه بدنت به اون شرایط عادت کرده 

احتمال اینکه عفونت هم داشته باشی اما خارش اینا نداشته باشی هم هست اون عفونت باعث تاخیر میشه

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

من خودم دقیق بودم این ماه هی رو موتور نشستم رفتیم بیرون باد سرد خورد تو کمرم میدونم برا همین دیر شد 

لک کم اومد اما کامل پریود نمی‌شدم دیشب کرسی چیدم کمرم گرم شد باز شد قشنگ پریود شدم 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

سلام خانوما

من قصد بارداری دارم دکترم لتروزول و متفورمین و استروژن و اینوفولیک و امپول داد موبه مو انجام دادم روز 14 رفتم سونو 

دو تا فلی 12 و 13 سمت راست و سه تا  5 و 7 و 11 سمت چپ داشتم

با مایع ازاد خفیف در حد 7 سی سی در کلدوساک خلفی  گفت احتمالا تخمک ازاد شده 

بعد که نتیجه رو دید گفت همین امشب اقدام کن و د تا امپول دیگه داد گفت یکیش رو همین روز 14 بزن و یکیش رو فردا یعنی 15 و 16 برو سونو 

که انجام دادم و روز 16 ام رفتم سونو

روز 16 دو تا فولیکول داشتم کلا  یکیش 16.5 سمت راست و 17 سمت چپ و مایغ ازاد رویت نشد!!!!!

نتیجه رو که دید دوباره دو تا امپول داد گفت فرداش روز 17 ام میشه صبح زود هر دوش رو با هم بزن و شبش و فرداش و دو شب بعدش اقدام کن  میشه روز 17 ام 18 ام و بیستم