2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رسما یک ساله بخاطر بیماری بچه کوچیکم افسردگی گرفتم شوهرم عین خیالش نیس حتی همدردی هم نمیکنه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

منم همین جوریم فشار ذو مه 

خونه زندگی و بچه ها که هیچی خانوادم هم مشکلاتشان هی داره بیشتر میشه فقط میگذرونم شبا قلبم  درد می‌کنه ولی چاره چیه باید تحمل کرد

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

منم همینطور از دست دخترم و مدرسه اش و خونه به هم ریختنش

خونه بهم ریختن میش خودمون تمیز کنیم دیگه درگیری تو مدرسش من چسکار کنم بلد نیست با بچه ها خوب باشه همه باهاش بدن همه اذیتش میکنن همه سز به سرش میزارن ذلم کرده الان بزور فرستادمش مدرسه میگفت نمیرم!خاک بر سرش کنن غیرانتفاعیم گذاشتمش بازم اینه

منم همینطور از دست دخترم و مدرسه اش و خونه به هم ریختنش

غصه این چیزا رو نخور عزیزم کاش مشکلات همه همینا بود

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

منم خانواده ام روی مخن

خانوادم با من مشکلی ندارن فقط مشکلاتشان هر کدوم به یه نوعی گرفتارن بیماری و... منم ناراحتم از اونجا هست