2777
2789

با این رفتارها مشکل روحی پیدا میکنه .

مدرسه غیر انتفاعی خلوت ببرش.

با مشاور مدرسه حدید هم همه مسائل رو مطرح کن و ازش بخواه برای کادر و معلم ها رو توجیه کنه چطور با بچه ات رفتار کنن . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضعف عضلات ی بیماری پیش رونده پسرم نمیتونه خیلی بدو وبپره زود میخوره زمین😭😭😭😭😭

عزیزم الهی که خدا خودش شفا بده پسر گلتو 

کار معلم که خیلی خیلی زشت بوده ولی بچه ها مقصر نیستن 

میترسن اتفاقی برای پسرت بیفته 

پسر من کلاس دهم هست یه همکلاسی دارن مریض نیستا ولی هم قدش کوتاهه هم لاغره 

میگه زنگ ورزش داریم فوتبال بازی میکنیم اینقد مراقبیم بهش نخوریم میگه هممون می‌ترسیم بهش نزدیک بشیم 

بخدا نه چرا الکی قضاوت میکنی من حالم خوب نیست داشتم تایپ میکردم

عزیز ، علایم پسرتون چی بود ؟ خاهش میگنم جواب بدین ، ضمنا اگه پسرتون نمیتونه پا به پای بچه های دیگه بدوه ، به معلم ورزش بگین تو دروازه وایسته ، 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
پسرم التماس میکرد بزاره بازی کنه 😭😭😭😭 خیلی سخته برام همه بچها بهش میگفتن از بازی برو بیرون یکی ب ...

برای شعور اون معلم باید تاسف خورد .حیف به بیت المالی که سالها خرج اون آدم شد تا برسه به اینجا .

اون اگر یکم انسانست داشت شرایط و جوری فراهم میکرد که بچه ها آروم بازی کنن یه تایمی هم پسرت بتونه بازی کنه .

بروهمه ی اینارو بگو وبعدم بچه رو ببر جایی دیگه ثبت نام کن

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
پسر من دیستروفی داره ،بعد تو این یک ماه چند بار زخمی شده امروز رفتم بهش سر بزنم دیدم زنگ ورزشه معلم ...

واقعیتش همه از جور شخصیت ها استقبال میکنند 

من واقعیتش سال اولمه احترام پیزارم به بچه ها مراقب امتحانم بودم نمیزاشتم تقلب کنند ولی نه داد میزدم 

امروز یکی از همکار ها بهم میگفت تو خیلی مهربونی کسی ای جساب نمی بره واقعیتش اصلا نمیدونم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
هرچی صحبت میکنم بدتر میکنه مجرد درکم نمیکنه اصلا

از طرفی اگر پسرت نمیتونه هر بازی انجام بده روزایی که ورزش داره بازی فکری(منچ ،خمیر بازی و..) بده ببره بازی کنه بقیه بچه هاهم میان سمتش باهاش بازی کنن...

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم