2777
2789
عنوان

از کجا میشه شوکر خرید خریدش راحته (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 66 پست
من هم شوکر دارم هم گاز اشک آور

منم ماشین ضد شورش دارم 

در مواقع ضروری ازش استفاده میکنم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اسی واقعا متاسفم برای تجربه ی بدی که داشتی من بی نهایت میترسم تو‌مجردی سر نترس داشتم به خاطر کارم افتاب طلوع نکرده میزدم بیرون تاکسی نبود سوار هر ماشینی میشدم و واقعا خدا بهم رحم کرد. حالا اون شبی اشغالارو بردم بیرون یه موتوری حس کردم خیلی اروم پشت سرم میاد تا خونمون شاید صد متر نبود ولی قلبم تو دهنم بود تند تند راه میرفتم گفتم سمتم بیاد لگد میزنم با موتورش پرت شه اگه باز اومد یه کلید فقط همرام بود گفتم کلیدو تو صورتش میچرخونم چشش در بیاد دوباره گفتم چشش چیزی نشه شکایت کنه تو لپش بچرخونم رسیدم خونه از توهم خودم خندم گرفته بود خدا برا کسی نخواد خیلی بده

وای اسی واقعا متاسفم برای تجربه ی بدی که داشتی من بی نهایت میترسم تو‌مجردی سر نترس داشتم به خاطر کار ...

😞

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
یاد قضیه مرده افتادم که قالیشو شسته بوده و آویزون کرده بود و برای اینکه نیفته روش سنگ و تابوک میذاره ...

واقعا؟ چجوری اخه هر جور حساب میکنم مقصر نبوده 

با دست خودش ک سنگو نزده

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
یاد قضیه مرده افتادم که قالیشو شسته بوده و آویزون کرده بود و برای اینکه نیفته روش سنگ و تابوک میذاره ...

الان این جدی بود؟ دزده خودش قالیو کشیده اونا افتادن شاید صاحب خونه خودش سنگ انداخته سرش که افتاده زندان اشتباه متوجه شدی

چرا فکر میکنین دروغ میگم بخدا دارم

شوخی میکنم گلی 

دیدم مثل اسپری فلفله

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

واقعا؟ چجوری اخه هر جور حساب میکنم مقصر نبوده با دست خودش ک سنگو نزده

اون مرد به قصد دزدی اومده

مجازات دزدی هم مرگ نیست

قبلا هم خواهرشوهرم تعریف کرده بود برام که یکی از دوستاشون یک کاری کرده بوده دزده بترسه بعد دزده رفته ازشون شکایت کرده و بقول خودشون سو کرده که من صدمه روحی دیدم

الان این جدی بود؟ دزده خودش قالیو کشیده اونا افتادن شاید صاحب خونه خودش سنگ انداخته سرش که افتاده زن ...

نه

یک وکیل تعریف کرد

دقیقا همین رو گفت

اومده قالی رو بکشه و ببره سنگها از بالا افتادن رو سرش

خانواده اش هم رضایت نمیدن

البته قتل عمد نیست اما باید دیه رو بده