بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای اسی واقعا متاسفم برای تجربه ی بدی که داشتی من بی نهایت میترسم تومجردی سر نترس داشتم به خاطر کارم افتاب طلوع نکرده میزدم بیرون تاکسی نبود سوار هر ماشینی میشدم و واقعا خدا بهم رحم کرد. حالا اون شبی اشغالارو بردم بیرون یه موتوری حس کردم خیلی اروم پشت سرم میاد تا خونمون شاید صد متر نبود ولی قلبم تو دهنم بود تند تند راه میرفتم گفتم سمتم بیاد لگد میزنم با موتورش پرت شه اگه باز اومد یه کلید فقط همرام بود گفتم کلیدو تو صورتش میچرخونم چشش در بیاد دوباره گفتم چشش چیزی نشه شکایت کنه تو لپش بچرخونم رسیدم خونه از توهم خودم خندم گرفته بود خدا برا کسی نخواد خیلی بده
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
واقعا؟ چجوری اخه هر جور حساب میکنم مقصر نبوده با دست خودش ک سنگو نزده
اون مرد به قصد دزدی اومده
مجازات دزدی هم مرگ نیست
قبلا هم خواهرشوهرم تعریف کرده بود برام که یکی از دوستاشون یک کاری کرده بوده دزده بترسه بعد دزده رفته ازشون شکایت کرده و بقول خودشون سو کرده که من صدمه روحی دیدم