من تو سال۱۴۰۳یگه خودمی نمی بینم انگار که مرده باشه کاش فقط کاش!میان راهنمایی و دبیرستان تعادل بود خودم چش شد از نمره های فضایی و بالا به نمره های بد می رسی دلت می خواد نباشی کلا سر به تنت نباشه هزار برار راهنمایی زحمت می کشی ولی دریغ از یکم نتیجه من معدل دوران راهنماییم همیشه بالای ۱۹ بود ولی الان هعیییییییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
متاسفانه یا خوشبختانه خیلیی گرمم..و از بچگی داشتم خود..ک اصلا نمیدونستم چیه ب عنوان بازی انجام میدادم.. ترکش خیلی سخته.. چ کنم..حرامم هست..مذهبی هم هستم اذیت ترررم..
خب سعی کن به مرور ترک کنی اگ ترک نکنی بعد یه مدت حس جنسیت میره وقتی خواستی انجام بدی سرتو گرم کن برو صورتتو آب بزن کتاب بخون تلویزیون ببین به این فک کن خدا داره نگات میکنه