2777
2789

شما پیگیر باش با آرامش، دیدم بچه ایی رو که اصلا درس نمیخونه پدر مادر هم اهمیت نمیدن میگن خب دوست نداره دیگه، اکثر بچه ها مدرسه و تکلیف نوشتن رو دوست ندارن ولی باید کمکشون کرد نمونه اش پسر خودم یعنی میکشه منو یه املا بنویسه ولی خدایی بدون غلط  فقط باید هرشب به هر نحوی شده املا بگیرم ازش

یعنی همه چیز درست میشه؟  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پسرم کلاس دوم بود به مدیر گفته بودم معلم مشق کم میده تکلیف زیاد ندارن،مدیر گفته بود بچه ها تا کلاس سوم باید بازی و تفریح داشته باشن چهارم به بعد باید تکلیف بنویسن،گفته بود تا کلاس سوم بهشون فشار نیارید

پسره منم خیلی بازیگوشه،کلاس هفتم ،همش میگه بلدم خوندمدرسش هم بدنیست،میگم بیشتر بخون نمره کامل بگیری ...

بیخیال نمره کامل چرا باید نمره کامل بگیره 

اتفاقا بچه های اینجوری درس بهتر تو ذهنشون میمونه

بیخیال نمره کامل چرا باید نمره کامل بگیره اتفاقا بچه های اینجوری درس بهتر تو ذهنشون میمونه

نمویخونن ۱۸ اینطوریه میگیره ،من حرصم میگیره وقتی می‌تونه چرا درس نخونه دیگه بچه نیستن تو این سن،چندوقته که امتحان دارن دیونه شدیم بعضی وقتا هم بیخیال میشم ولی میگم این نمفهمه تا یهجایی زور باید بالاسرشون باشه

تا آخر امسال زیاد سخت نگیر بهش از سال بعد جدول ضربو اینا دارن سخت گیری کن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نمویخونن ۱۸ اینطوریه میگیره ،من حرصم میگیره وقتی می‌تونه چرا درس نخونه دیگه بچه نیستن تو این سن،چندو ...

عزیزم بچه ات رو کمالگرا نکن دودش تو چشم خودتو بچه میره... تو دلت بگو هیجده یعنی بیست ! بچه رو همونطوری ک هست قبول کن... حس ناکافی بودن بهش نده 

بچه ای که نخونده هیجده میگیره یعنی سالمه هم بازیگوشی رو داره هم علم رو ... کدوم اصل گفته باید بیست بگیرن اگر اینطوری بود فقط دوتا نمره داشتیم بیست و صفر!

یه موقع بچه واقعا نمره هاش زیر پونزده هست و هر کاری میکنه نمیفهمه اون خب مشکل داره تازه اونم نباید تحقیر کرد باید بیشتر براش وقت گذاشت 

هیجده بچه تو ده سال دیگه ازش بپرسی یادشه 

ولی اونی ک با خرخونی بیست میشه تابستون ازش بپرسی یادش نمیاد