2777
2789
عنوان

شعر عاشقانه

49 بازدید | 11 پست

من صبورم اما…

آه، این بغض گران

صبر چه می‌داند چیست!

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

لایک💕❤️

منم امضام شعر عاشقانس💛💚💙

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه غزلی تازه فدایت کردم

بر سر سجده نه در شعر دعایت كردم

با اجازه از همه دست كشیدم امشب

و تو را از وسط جمع سَوایت كردم

با اجازه از تو و چشم و لبت می گویم

چه كنم دست خودم نیست هوایت كردم

با اجازه تو طبیبی و منم باز مریض

تو بزن بوسه بگو باز دوایت كردم

با اجازه به خیالات خودم می پیچم

مثلا بودی و اين بار صدایت كردم

با اجازه از شما و بی اجازه از همه

بوسه بر شعر زدم باز دعایت كردم

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟

راستش زور من ِ خسته به طوفان نرسید

گر چه گفتند بهاران برسد مال منی

قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید

من گذشتم که به تقدیر خودم تکیه کنم

جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید

کلِ این دهکده فهمید که عاشق شده ام

خبر اما به تو ای دختر چوپان نرسید

در دل مزرعه بغضم سله بسته است قبول!

گندمم حوصله کن نوبت باران نرسید…

نان عاشق شدنم را پسر خان می خورد

لقمه ای هم به منِ بچه ی دهقان نرسید

تو از آن دگری رو که مرا یاد تو بس

حیف دستم سر آن موی پریشان نرسید…

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

با اجازه غزلی تازه فدایت کردمبر سر سجده نه در شعر دعایت كردمبا اجازه از همه دست كشیدم امشبو تو را از ...

مَن چِـرا دّل به تو دادم که دِلـم مـےشکنی؟

یا چه کَردم که نگه باز به من مـےنکنی؟

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

لایک💕❤️منم امضام شعر عاشقانس💛💚💙

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دلم انقدر تنگه توست؛ 

ڪه نمیدانم✨

سر به ڪدامین ڪوه بگذارم🥺

آری عاشق بودن 

سخت ترین سخت دنیاست😢

دلم ڪه تنگ میشود❣ 

هزار بار میمیرم و جان میدهم

امان از عشقت ڪه مرا به آتش ڪشاند💘

مَن چِـرا دّل به تو دادم که دِلـم مـےشکنی؟یا چه کَردم که نگه باز به من مـےنکنی؟

من همان رودم که بهر دیدنت مرداب شد

ماه من! بس کن ندیدن های بی اندازه را 

دل فرو می ریزد و تنها تماشا می کنم

مثل سربازی سقوط آخرین دروازه را 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

من همان رودم که بهر دیدنت مرداب شدماه من! بس کن ندیدن های بی اندازه را دل فرو می ریزد و تنها تماشا م ...

عشق یعنی :

حسرت پنهان دل

زندگی در گوشه ویران دل!!

🫠🫠

باز یادت در دلم امشب قیامت می کند.. 

بی تو دلتنگی مرا هرلحظه غارت میکند🖤🕊️}

عشق یعنی : حسرت پنهان دلزندگی در گوشه ویران دل!!

امید وصل تو جانم به رقص می‌آرد

چو باد صبح که در گردش آورد ریحان

امید وصل تو جانم به رقص می‌آردچو باد صبح که در گردش آورد ریحان

تلخ، ناعادلانه، غمگین ترین جمله جهان است، کسی را که از جهان بیشتر دوست میداری از آن تو نباشد..

تو آرزوی منی من وبال گردن تو تو گرم کشتن من من به گور بردن تو :) 💔

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛