2777
2789
عنوان

همونی ام که گفتم خواهرم چاهار تابچه داره دوست ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 162 پست
همسایه ما از پدرشوهر پیرش مواظبت میکرد پوشکی بود بنده خدا خیلی پیربود شاید۹۵اینا بعد شوهرش تصادف کرد ...

تا بوده همین بوده بله فکر کردید بقیه وراث میان میگن اخی بیا خونه برای تو 

نه جانم وقت خوردن همه زرنگی وقت حمالی فقط اونی که دیوارش کوتاهتره میشه از روش رد شد

دوست عزیز تنها راه نجاتت ابنه خودتو کم کم بزن به مریضی و کمر درد و برو دکتر و بیمارستان به هنسرت نشو ...

ازت خیلی خوشم اومد مشخصه ادم با سیاستی هستی ❤️

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خیلی جووتی هنوز بیست سالت نشده زندگی واقعی هولناک تر از اونیه که فکر میکنی هرکسی ممکنه هررررکاری ...

باشه اگه قراره بازیاد شدن سنم انقد نمک نشناس بشم میخوام هیچ وقت نشم البته که خواهر برادرام که بالای 25 سالشونه هم طرز فکرشون باشما فرق داره 
البته ببخشید این نظر منه و شاید شرایط من با شما فرق داشته باشه 

الان اینایی که با پرویی تمام حرف می زنن یروز خودشونم پیر می شن معلوم نیست چه چیزی به سرمون بیاد

واقعا دلم برا اسی هم سوخت برا مرده هم

اکثرا برای فراموشی دردامون میایم سراغ مجازی؛برای هم آرامش باشیم💫🧡

تا بوده همین بوده بله فکر کردید بقیه وراث میان میگن اخی بیا خونه برای تو نه جانم وقت خوردن همه زرنگی ...

خیلی درحقش بد کردن بیچاره سرپیری آواره شد ...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
تکلیف مردی که پسر نداره چی میشه؟

یه پرستار مرد بگیرن واسه اینکار یا اگه دیگه واقعا تواناییش نداشتن و هیچ مردی نبود خب اون موقع مجبورن دختر اینکارو بکنه 

منظورم اینایی بود ک دختر دارن پسره پوشک مادرش عوض می‌کنه یا پسر داره دختر اینکارو می‌کنه

عزیزم اگه بحث شرع وعرف بشه خیلی چیزا هست که اصلا به نفع ما زنا نیست .ایشونم بچه های دیگش بی وجدانن م ...

خب شما مادر بزرگتون بوده بازم همجنس مادرت بوده اگه عوضش هم‌می‌کردید اونقدر مادرت و مادر بزرگت خجالت نمیکشیدن 

من خودم یه بار تو این سال ها بابام بردم‌حمام از خجالت آب شدم خود پیرمرد بیچاره هم از خجالت سرش زیر بود و می‌لرزید

حتی نمیتونم‌تصور کنم عروس ها بابامو ببرن حمام و تمیز کنن مشخص بابام‌از خجالت همون شب تموم میکنه

خب شما مادر بزرگتون بوده بازم همجنس مادرت بوده اگه عوضش هم‌می‌کردید اونقدر مادرت و مادر بزرگت خجالت ...

مادرم پوشکشو عوص نمیکرد اکثر وقتا پدرم عوص میکرد وگاهی هم مادرم وقتی آدم مجبور باشه انجام میده 

نمیدونم حکمت خدا چیه این جور ادما بیشتر هم عمر میکنن خب خدا جون صبر ایوب که ندارن ادمات ۹ سال یه عمر ...

از کجا میگی پیرمرده خسته شده؟؟

من پیرمرد دیدم

بیست و خورده ای سال میرید

هیشه هم از مرگ میترسید