panaaaaaaah مدیر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 927 عنوان تو دلم انگار دارن رخت میسابن ینی همتون موقع ازدواج ارامش داشتین | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست طبیعیه یا من اینجوریم فقطخیلی استرس دارم اشتهام کم شدهتو دوره اشنایی هستم منتظر جوابه ک بیان خواستگاری 1403/10/18 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2259 وای خوشبحاااالتخدا شمارو خیلی دوس دارهمن ک مجبورم عشقمو فراموش کنم منطقی ازدواج کنم این چه تصمیمیه اخه دخترخودت اذیت میشی حداقل یکم میذاشتی بگذره ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
panaaaaaaah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 927 این چه تصمیمیه اخه دخترخودت اذیت میشی حداقل یکم میذاشتی بگذره هعینمیدونم چیکار کنم۶ ماه گذشته
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2259 هعینمیدونم چیکار کنم۶ ماه گذشته شوهر فرار نمیکنه حالا یکم به خودت زمان میدادی از فکر قبلیه دزبیای بعد ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
panaaaaaaah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 927 شوهر فرار نمیکنه حالا یکم به خودت زمان میدادی از فکر قبلیه دزبیای بعد میدونی تا یه ماه پیش تنهایی بهم فشار میورد دوس داشتمیه مورد خوبی پیش بیاد ازدواج کنمحالا ک پیش اومده اینطوری شدمپارسال ک ردش کردم ابن خواستگارمو پشیمون شدم بعد چن ماه
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2259 میدونی تا یه ماه پیش تنهایی بهم فشار میورد دوس داشتمیه مورد خوبی پیش بیاد ازدواج کنمحالا ک پیش اومد ... این خاستگارتو اصلا دوسش نداری یعنی؟ ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
panaaaaaaah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 927 این خاستگارتو اصلا دوسش نداری یعنی؟ خب ۳ ۴ روزه حرف میزنیمزوده واسه دوست داشتن
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2259 خب ۳ ۴ روزه حرف میزنیمزوده واسه دوست داشتن حداقل یه سال وقت بده طرفو بشناسی چشم و گوش بسته ازدواج نکنیا ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
panaaaaaaah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 927 حداقل یه سال وقت بده طرفو بشناسی چشم و گوش بسته ازدواج نکنیا پسرعمومه یه سری از معیارامو داره یه سریو نه خسیس نیست دختر باز نیست صبوره عصبانی نمیشه اما مث قبلی مهربون و احساسی نیستخیلی سردرگمم
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2259 پسرعمومه یه سری از معیارامو داره یه سریو نه خسیس نیست دختر باز نیست صبوره عصبانی نمیشه اما مث قبلی م ... خب اونم الان بهت حسی نداره طبیعیه بی حس باشهبذار فقط زمان بگذره توروخدا عجله نکن😑 ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
panaaaaaaah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 927 خب اونم الان بهت حسی نداره طبیعیه بی حس باشهبذار فقط زمان بگذره توروخدا عجله نکن😑 اون میگه دوسم دارهاخلاقش اینجوریه فک کنم
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2259 اون میگه دوسم دارهاخلاقش اینجوریه فک کنم بذار بشناسیش بعد ازدواج تصمیم بزرگیه چرا اینقد هولی شوهر کنی بذار بشناسیش اصلا شاید خوشت نیومد خب ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌