2777
2789
عنوان

دوست پسرت چقد برات خرج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 39 پست

حضوری بیاد پیشم گل میگیره(لانگیم)

ماهگردامونم کادو میگیره

البته منم متقابلا خرج میکنم براش

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ببین وقتی با ی پسر میری بیرون خودش انقد باید عاقل باشه ک بگ این پارتنر منه و وظیفم اینه ی غذا ...

اهاااا که اینطووور

آخه من وقتی خرج میکنه خجالت میکشم اگرم خرج نکنه ناراحت میشم

البته این که دوست پسر ندارمم بی تاثیر نیست😂

دوست پسر نداشتم ندارم 

این مدل خرج کردن رو هم نمیپسندم 

باور نکنین هر مطلبی که میخونین 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اهاااا که اینطووورآخه من وقتی خرج میکنه خجالت میکشم اگرم خرج نکنه ناراحت میشمالبته این که دوست پسر ن ...

😂😂😂😂 من دوست پسرم برام خوراکی میخره غذا میخره منم بعضی وقتا براش غذا میپزم میبرم یا سفارش میدم وقتایی ک مامانش خونه نباشه  برام کادو تو مناسبت ها میخره ولی نخره هم ازش درخاست نمیکنم نمیام بگم تو برا من خرج نمیکنی باید پول ناخنمو بدی چون من برای تو ناخن میکارم باید پول مژمو بدی باید ثبت نام باشگامو بدی باید کرایه اسنپمو بدی

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
عزیزم ببین وقتی با ی پسر میری بیرون خودش انقد باید عاقل باشه ک بگ این پارتنر منه و وظیفم اینه ی غذا ...

دوس پسر منم همینه اصلا خسیس نیست داره پولاشو جمع میکنه که روپای خودش باشه اما این برنامها واقعا رو مخ میرن

دوس پسر منم همینه اصلا خسیس نیست داره پولاشو جمع میکنه که روپای خودش باشه اما این برنامها واقعا رو م ...

خب نباید برن پسرای ما با دلار ۸۰ تومنی دارن جون میدن پول دربیارن کلی حرف از صابکارو بیسان و فلان میشنون مث این بلاگرای مفت خور نیستن ک پیان دوتا اکس دیت میسازن و معروف میشن و میان تبلیغ میگیرن بایو اینارو نگا کنی اونی ک خرج دوس دخترش میکنه از جیب ددی یا از جیب ملت میزنه  ولی دوست پسر ما ک صب تا شب زیر بدبختی اواره و حقوقش ب زور بشه ۳۰ تومن و قسط داشته باشه ۱۸ تومن و خرج ماشینش بشه ۱۰ تومن چقد براش میمونه ک اونم برای خودش خرج کنه یا ما🥲

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

سینگلم😂😂😂

ولی قبلا ک رل بودم هیچچ انتظاری نداشتم اصلا خجالت میکشیدم اگ برام شارژ میزد قبول نمیکردم اون بزور میدا. یا مثلا میرفتیم کافه ای جایی اون حساب میکرد یا برام خوراکی میگرف در همین حد

:))

هیچی مگ شوهرمه یا بابامه اسمش روشه دوست مسر همه اون اکس دیت و اینا ساختگی و برنامه ریزی شدس ادمی ک ت ...

بابای من آدم فوق العاده خسیسیه ازدواج سنتی با مامانم داشت مامانم تعریف میکرد از روز اول سمت مغازه نمیرفت سر حلقه خریدن قهر کرد چیزیم میخواست بخره میرفت ته بازار میخوام بگم این دوره دوره خوبیه برای شناختن آدم خسیس، من بچه همچین مردیم اصلا دوسش ندارم مهر پدری تو دلم نیست چون یه زن مرد خسیسو تهدید برای خودش و بچش میدونه اینو من نمیگم تحقیقات نشون داده پسر باید خرج کنه اما چقدشو نمیدونم وقتی مقایسه میکنم بعضی چیزارو ارزششون باهم جور درنمیاد