2777
2789

اونطوری که خیلی موفق بشی درسطح جهانی البته که باتوجه به محدودیت ها احتمالش که منم معلوم نیست بعد ار کنکور میخوام مسیرمو اگه دانشگاه قبول نشدم عوض منم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه. همون گلشیفته فراهانیم در سطح جهانی زیاد معروف نیس 

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

همه همینو میگن متاسفانه من ندارمش ولی من عاشق این شغلم یعنی یک جای خلوت گیر میارم جلو اینه هی اجرا م ...

برو تئاتر شهرتون

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

نه. همون گلشیفته فراهانیم در سطح جهانی زیاد معروف نیس

چرا اینطوریه بازیگرای خیلی خوب ایران مثل شهاب حسینی و پارسا پیروزفر چیزی از بازسگرای هالیوو کم ندارن حتی ازوناهم بهترن ولی مثل اونا معروف نیستن

این همه بازیگر معروف داریم شهاب حسینی جواد عزتی رویا نونهالی و ......

من منظورم اینکه درکل جهان اونقدری معروف بشی که همه بشناسنت که فکر میکنم توایران امکان پذیر نیست

چرا اینطوریه بازیگرای خیلی خوب ایران مثل شهاب حسینی و پارسا پیروزفر چیزی از بازسگرای هالیوو کم ندارن ...

چون اینجا ایران است

مصاحبه ریحانه پارسا رو گوش دادی؟ 

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بازیگر معروف شدن که خیلی راحته فقط کافیه بری تو حاشیه 

مهم این که بتونی محبوب هم باشی مثلا مثل هدیه تهرانی یا ترانه علی دوستی و ...

پرواز ۷۵۲🕊️ به یاد ۱۷۶ سرنشین و یک نوزاد متولد نشده 🖤   چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من دلم میخواس ترکیه بازیگر بشم 🤣🤣هنوز آرزومه. با بازیگری تو ایران ارتباط نمیگیرم ولی در کل فقط پارتی میخواد الان 90 درصد بازیگر های دنیا با پارتی وارد شدن. تو ترکیه یه بازیگر خیلی معمولی رو نقش اصلی کرده بودن فقط چون پدرش مدیر شرکت آی یاپیم که تولید کننده ی فیلم های ترکی هست بود بهش نقش اصلی داده بودن.. من اصلا همبن جوری شوک شده بودم. همه بازیگر های معروف بهشون نقش فرعی داده بودن به دختر مدیر شبکه آی یاپیم که تا حالا هیچ کس ندیده بودش نقش اصلی داده بودن بیچاره اون معروف ها که کنار این دختره بازی میکردن و فرعی شده بودن. . تو ایران که یبار الناز حبیبی اومده بود برنامه گفت منو شوهر دختر عمم وارد بازیگری کرد وگرنه من هیچوقت بازیگر نمی‌شدم. دختر سیروس الوند ماهور الوند اون بازیگره که بازیش افتضاححح فقط بخاطر پدرش وارد شده. دختر پژمان بازغی با پارتی 

90 درصد پارتی بازیه بخدا مگر دیگه حالا چی بشه که انتخابت کنن 

من منظورم اینکه درکل جهان اونقدری معروف بشی که همه بشناسنت که فکر میکنم توایران امکان پذیر نیست

برا اینکه یکی مثل آنجلینا جولی و مگان فاکس اینا باشی باید تو هالیوود باشی وگرنه نمیشه .هالیوود هم کار هرکسی نیس که 

من دلم میخواس ترکیه بازیگر بشم 🤣🤣هنوز آرزومه. با بازیگری تو ایران ارتباط نمیگیرم ولی در کل فقط پار ...

اره پارتی بازیه ولی ایشون میگن تو سطح جهانی معروف شن اونم هالیوودیا فقط اونجورین

من دلم میخواس ترکیه بازیگر بشم 🤣🤣هنوز آرزومه. با بازیگری تو ایران ارتباط نمیگیرم ولی در کل فقط پار ...

ولی من ازخودم تعریف نمیکنم اما واقعا استعدادشو دارم بدون اینکه کلاس بازیگری رفته باشم تست بازیگری رفتم مرده گفت مگه نیشه بدون کلاس بازیگری انقدر خوب بازی کنی من عاشق این شغلم برای منم بازیگری تو ایران جارب نی ولی اخه یک ایرانی رو به نظرت تو هالیوود راه میدن اخه این تست بازیگریم که دادم بابام نزاشت برم