2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و شاغل تشریف میارید

135 بازدید | 25 پست

من دو هفته س عروسی کردم ، یک هفته دارم میام سرکار

ساعت ۶ میرسم خونه 

باید شام و ناهار فردا رو حاضر کنم این وسط کلی ظرف کثیف میشه 

سرکارم همش چرت میزنم

.

بیاید بگید چیکار کنم؟ چطور برنامه ریزی کنم؟ ماها چیکار میکنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بخشی از کارای خونه رو همسرت باید تقبل کنه. اخر هفته ها دو سه جور غذا درست کن و با ظرفای کوچیک بذار فریزر

یه سری قانون بذارید مثلا هرکی زودتر رسید باید شام اماده کنه، هر کی شام اماده کرد اون یکی ظرفا رو بشوره، یکی لباسای شسته شده رو پهن کنه و اون یکی جمع کنه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه

خیلی برات سخته اینجوری که یکم بیشتر استراحت میکردی تا عادت کنی به شرایط بعد میرفتی سرکار

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

از همین اول هفته ای یکبار کمکی بگیر. از همسرت کار بکش برای غذا وسواس نداشته باش . گاهی اماده از بیرون گاهی بیمه اماده بگیر بذار فریزر. برای سرخ کردن سبزی و بادمجون و این چیزا وقت نذار . برای دسر و این چیزها بنداز گردن همسرت

۶ میرسی خونه نیم ساعت دراز بکش از ۶و نیم تا حداقل ۹-۱۰ تایم داری . اگر مواد اولیه غذاهات نیمه اماده باشه وقت زیادی نمیخواد 

اره ولی اونم ۹ شب میاد خونه تا جایی بتونه کمک میکنه ولی من تا قبل اینکه اون بیاد باید بیشتر کارامو ب ...

ببین خونه ۲ نفر زیاد بریز و بپاش نداره . اخر هفته ها ۵ ساعت کمکی بگیر. بگو بیاد برای جارو و گردگیری و شستن سرویس ها و اتو کردن لباسها 

غذا خیلی کار نداره میذاری روی گاز تا بپزه میتونی استراحت کنی