سایهماه۱۱۱ مدیر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 عنوان کیا چال کمر دارن | مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 78 پست راهی نیست از بین بره؟؟ 1403/10/18 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایهماه۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 اسی به اون چال کمرا میگن ونوس و میگه نشونه اینه که احتمالا اضافه وزن ندارین و زندگی سالمی دارین واقعا؟؟ اره من اضافه وزن ندارم وزنم خوبه ولی فک کنم اصلا از بین نمیره زندگی سالم منظورت تغذیه سالمه؟ یا ..
موج_های_آبی عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 6703 اره مال من زیاد عمیق نیس ولی من دوسشون ندارم زشتم نیستا شوهرم خیلی میگه قشنگه ولی من میخام پر باشه مگه اصلا اونجا رو میبینی😂بیخیال حساس نباش دلتنگ آواز قو🦢
سایهماه۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 خیلییی البته مال من کمه اما جالب نیست نه نه اونم نمیگم بزنی تو نت سلولیت ران پا نشون میده اها باش
سایهماه۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 مگه اصلا اونجا رو میبینی😂بیخیال حساس نباش اره عکس میگیرم خخخخخ
دریا0000 عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 862 اها خب دردش تحمل کردنیه؟ و هزینه ش چقده؟ من یکم به درد زیادی حساسم و برای من دردش واقعا زیاد بود بستگی به کلینیک و نحوه پیرسینگ زدن داره از ۵۰۰ تومن شروع میشه بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼
سایهماه۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 من تابستون که میشه بخاطر کراپ و نیم تنه و لباسای تابستونی کلا گیر میدم به پیرسینگ ناف که برم انجام ب ... منم انشالا پیرسینگ میزنم ولی ناف نه خوشم نمیاد مگه باید اراده کنی که وزنت بره بالا من خودش همینجوری میره بالا بدون کالری شماری و غیره خخخخ
سایهماه۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 من یکم به درد زیادی حساسم و برای من دردش واقعا زیاد بود بستگی به کلینیک و نحوه پیرسینگ زدن داره از ۵ ... باش دیگه ی بار بخودم میگم نمیخای بمیری که خخختا ۲ تومن بزنن خوبه و اینکه مشهد اگه هستی میشناسی کلینک خوب ؟
_بچه_آهو_ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 465 منم انشالا پیرسینگ میزنم ولی ناف نه خوشم نمیاد مگه باید اراده کنی که وزنت بره بالا من خودش همینجوری ... منم همینجوری میاد پایین فقط وزنم🥲کافیه یه استرس ریز داشته باشم یا بخوام بیرون یا مهمونی برم دیگه صبحونه هم نمیخورم چه برسه به وعده کامل و..
دریا0000 عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 862 باش دیگه ی بار بخودم میگم نمیخای بمیری که خخختا ۲ تومن بزنن خوبه و اینکه مشهد اگه هستی میشناسی کلینک ... اره دیگه درد میکشی ولی عوضش جذاب میشی😂 حتما بزن پشیمون نمیشی من تهرانم عزیزم بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼
سایهماه۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 منم همینجوری میاد پایین فقط وزنم🥲کافیه یه استرس ریز داشته باشم یا بخوام بیرون یا مهمونی برم دیگه ص ... خوب اره استرس خیلی بده منم استرسم خدایی زیاده روم ولی هر طور شده غذاتو کامل بخور بزور حتی شده بخور بخدا من به زور میخورم گاهی همیشه اشتها نداشتم و خیلی بد غذا بودم ولی نمیدونم چی شده خدارو شکر یهویی اشتهام خوب شد
سایهماه۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 اره دیگه درد میکشی ولی عوضش جذاب میشی😂 حتما بزن پشیمون نمیشی من تهرانم عزیزم جذابببب شدم جذاااببب شدم تا بزنم باور مخ شوهرمو میخورم خخخخ شایدم مخالفت کنه که دیگه خونش گردنشه والا آها مرسی خوشگلم خودم ی جا پیدا میکنم
دریا0000 عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 862 جذابببب شدم جذاااببب شدم تا بزنم باور مخ شوهرمو میخورم خخخخ شایدم مخالفت کنه که دیگه خونش گردنشه وا ... ای جونممم😂😍 تعریف کن پیششون بگو خیلی جذاب و خوشگل میشه پشیمون نمیشی و اینا اگه خواستی از اینترنت عکساشم نشون بده بهشون بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼
سایهماه۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 554 ای جونممم😂😍 تعریف کن پیششون بگو خیلی جذاب و خوشگل میشه پشیمون نمیشی و اینا اگه خواستی از اینترنت ... اره اول یکم تعریف کنم خودش میفهمه چی میخام خ خخخفدات بشم
دریا0000 عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 862 اره اول یکم تعریف کنم خودش میفهمه چی میخام خ خخخفدات بشم پایدار باشید عزیزم😍 بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼