۲۸سالمه مجردم خب وقتی این نیازه هست فقط با خود،ارضایی میتونم برطرفش کنم و وقتی هم اینکارو میمکنم باید برای نماز غسل کنم و منم نمیتونم هر روز غسل کنم ،و این باعث میشه نماز هامو خیلی کم بخونم بنظرتون چاره چیه حس میکنم اگه ازدواج میکردم اینجوری نمیشد ولی ازدواجمم هی جور نمیشه
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نیاز هست ولی جای خودش وقته خودش تمرکز وقتی بره رو این موضوع زود بزرگ میشه سریع میل پیدا میکنی زیاد ذهنت معطوفه این چیزاس متاهل که شدی تا یه مدت سکسه واقعی واست لذت بخشه چون تصویر ذهنی وخودارضایی با نزدیکی واقعی با همسرکه همیشه هم دمه دسته قصش فرق میکنه
آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسانها و احساسات.
چه راهکاریه درسته سرد مزآج ممیکنه قرص ضد افسردگی آخه اگه فکر میکنی قرصه معمولی هست تا عوارضه واقعیش ...
چه کسایی میتونن مصرف کنن اونوقت؟ درضمن کسی که هر روز خود ارضایی میکنه قطعا مشکلات روحی وافسردگی هم داره .میدونم کار اشتباهی هست استفاده از دارو خودسرانه اونم این نوع داروها ولی خوب به هر حال من خودم به مدت دوسال بدون نسخه استفاده کردم برا صرفا همین موضوع و خیلی هم خوب جواب گرفتم تجربه شخصیم بود گفتم که چیز خیلی عجیب غریبی هم نیست