2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اممم دوستی ندارم سفر کجا برم اخه اووف ای کاش خدا یه همدم ورفیق نابمو بهم زودتر میداد ( همسرم )

انشالله

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

به زودی ،یه همدم یا دوست خوب دردودل کنید سفر برید

ارش باهام صمیمی میشه دباره رابطمون درست میشه چند وعده دیگ؟ دوسم داره اصلا

تروخدا جواب بدع

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
اممم دوستی ندارم سفر کجا برم اخه اووف ای کاش خدا یه همدم ورفیق نابمو بهم زودتر میداد ( همسرم )

من حس شیشمی نیستم اصلا 

ولی نگران نباش دورت بگردم، مطمعنم تو این چند روز خبر خوبی بهت میدن روز های خوش توام میرسه :) 

ارش باهام صمیمی میشه دباره رابطمون درست میشه چند وعده دیگ؟ دوسم داره اصلاتروخدا جواب بدع

ارش بهت بی محلی زیاد میکنه ،ولی ته دل دوست داره ،بنظرم به حرفاش گوش بده

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

عزیزم حست میگه اون زمینی که قراره از طرف دولت به مامانمم بدن همشو به اسم مادرم میزنن

اره 

ارش بهت بی محلی زیاد میکنه ،ولی ته دل دوست داره ،بنظرم به حرفاش گوش بده

عزیزم از اولش اینطوری نبود ب شدت ادم محبت کنی بود و عاشقم بود انقد ک خسته میشدم از این همه عشف و محبت

الان من یه اشتباهی کردم و س روز التماس کردم ک منو ببخشه و بهم فرصت داده ولی شدیدا باهام سرده ینی درست میشه؟

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
عزیزم از اولش اینطوری نبود ب شدت ادم محبت کنی بود و عاشقم بود انقد ک خسته میشدم از این همه عشف و محب ...

سخته ولی میبخشه،یکم توام پیگیر نباش و التماسش نکن 

من حس شیشمی نیستم اصلا ولی نگران نباش دورت بگردم، مطمعنم تو این چند روز خبر خوبی بهت میدن روز های خو ...

عشقی دا جانم 🥲✨

اره همینطوره یه خواب دیدم این سر صبح حالم بهم خورد صدقه دادم 

I love mam0