2777
2789

شوهرم شب تولدم گذاشت رفت ماموریت ی کیک اندازه کف دست ی سکه داد دستم دم در رفت ماموریت ناراحت شدم بعدش آمد هیچ جا نیومد بریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه دلخوری پیش نیاد خودت از این به بعد برو کیک رو انتخاب کن و اون سکه پارسیان رو جلوی خودش بفروش هر چی دوست داری بخر تا از سال دیگه نظر خودت رو بپرسه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خب ماموریت که باید میرفته. اگر در توانش همین باشه دستشم درد نکنه

ما تولدا رو بیرون میریم  به سلیقه خودم خرید میکنم  یا شرایط جور باشه سفر میریم کلا از کیک گرفتن و اینا خوشم نمیاد 

همتا اسم خـودمه♥

پارسال عقد بودیم یه دست و گل و کیک خرید رفتیم بیرون یکم عکس گرفتیم از اونجا هم مستقیم رفتیم دکتر 😂😂😂

امسال هم ک همسرم از ساعت ۹ صبح تا ۱۰ شب سرکار بود من خودم خونه رو دیزاین کردم کیک سفارش دادم دسته گل سفارش دادم 😂😂😂

ولی کلی عکس خفن گرفتیم 😍😍😍و دوباره شبش مریض شدم دو روز خوابیدم 😂😂😂

من دوست دارم اونجوری که شرایط اجازه میده رفتار کنه‌

ولی امسال قهر بودم باهاش، فکر کردم شاید به روی خودش نیاره. شب تولدم گل و کیک خرید و یه مبلغی بهم داد که طلا بخرم. (خودش خیلی طلا خریدن بلد نیست)

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

کار همسرتو جدی بگیر یکی از اولویت های مهم هر مردی کارشه . شوهرای بلاگرا رو نبین همیشه ولو هستن توی سورپرایز و مسخره بازی ولی درامد دارن مرد معمولی در یه زندگی معمولی کارش براش واجبه . بعدا سر فرصت یکم باهاش حرف بزن بگو من تولد و مناسبتا رو دوست دارم قشنگ بگیریم بار بعد  اگر میدونی به تایم ماموریتت میخوره یکی دو شب دیر و زودش کنیم که عجله ای نشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚