من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
داییم...ماشین گرانقیمت خریده بود پارکینگ نداشتن اورد پارکینگ خونه ما یکسال تو پارکینگ ما بود اگه بیرون پارکینگ میگرفت باید کلی پول میداد ...خلاصه اخرین روز که اومد ماشنین رو ببره اومد گفت ماشینم خط خورده مثل اینکه بچه هاتون حسرت ماشین گرانقیمت دارن از عمد این کارو کردن ...این حرف ها عوض تشکر و قدرانیش بود
تنها از یک چیز در هراسم... این که سزاوار رنج هایم نباشم... "فیودور داستایفسکی"
سعی میکنم به ادم ها نگاه نکنم دچار قضاوت نشم اما هم نگاه میکنم هم قضاوت 😐🤣
😆
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"