2777
2789
عنوان

جیش همه پسرا میره تا اون سر دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 24 پست
برای من دوتا خواهرای بزرگمم ازدواج کردن و بچه دارنرو سنگ که میشینن بقول شما دیوار روبروشون جوشی میشه ...

دخترو من نشنیدم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشی چرا نمیتونی

😑😑😑 بچه ۶ ۷ ساله که دیگه با مادر نباید بره سرویس ،منظور اینه تا بزرگ شدنش نمیتونه دسشویی ببرش و بشورتش که 

از یه جا به بعد خب خودش مستقلا باید دسشویی بره شاید نتونه تمیز بشوره😐

😑😑😑 بچه ۶ ۷ ساله که دیگه با مادر نباید بره سرویس ،منظور اینه تا بزرگ شدنش نمیتونه دسشویی ببرش و ب ...

بضیا شاید تا ۲۰ سالگی دنبال بچشون میرن تا دسشویی

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

😑😑😑 بچه ۶ ۷ ساله که دیگه با مادر نباید بره سرویس ،منظور اینه تا بزرگ شدنش نمیتونه دسشویی ببرش و ب ...

بچه هایی که نمیتونن چی؟

یه وقتایی ادم چاره نداره

خدا نکنه در این شرایط قرار بگیری اونوقت درک میکنی چی میگم

بچه هایی که نمیتونن چی؟یه وقتایی ادم چاره ندارهخدا نکنه در این شرایط قرار بگیری اونوقت درک میکنی چی ...

این چه حرفیه الان🙄

منظور اسی و واضح نگرفتی یه توضیح دادم هی گفتی مادرشی چرا نتونی بشوری چرا نمیتونی منم گفتم از یه جا به بعد مادر نمیتونه با بچه بره دستشویی که 

حرفمون بچه ای که مشکل داره و شرایط خاص نبود که 

این چه حرفیه الان🙄منظور اسی و واضح نگرفتی یه توضیح دادم هی گفتی مادرشی چرا نتونی بشوری چرا نمیتونی ...

خدارو شکر که مشکل ندارن و ندارین 

آخه امثال  ما مادرها برامون عجیبه درک نمیکنیم 

چون عادت نداریم، چون عادت کردیم به این قضیه بچه ها و مادرهای دیگه رو درک نمیکنیم.

یادمون میره یه وقتایی بچه هامون با بچه های دیگه متفاوتن و فرق دارن