2777
2789
عنوان

وای خدا دارم آتیش میگیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 170 پست
الان که می خوای زورکی مامانش بشیچرا باید به مامانش بگه خاله؟

مامانی ک بالا سر بچش نباشه 

لیاقت خاله گفتن هم نداره 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا اون روز خط و نشون منو داشته باش

عزیز من ۳۶ سالمه و دوتا به دارم الهی خدا تن سالم به نامادریم بده و منو لایق بدون قدر دان تک تک شب نخوابیاش باشم خودش خرج نمیکرد ما رو فرستاد دانشگاه بهترین جهیزیه برای زایمانم سر دوتا بچه هام تو برو فکر خودتو درگیر نکن گاهی ادما قد شعورشون حرف میزنن

اسی زورکی شوهر یکی دیگه رو برداشتهحالا می خواد بچه شم صاحاب شهاشتهاش زیاده

وای لطفا خفه شو😐😐😐😐😐😐😐😐

اگ احساس میکنی روز بدی داشتی میخای خودت و اینجا خالی کنی باید بگم ک اشتباه میکنی چون این زن ب قدر کافی فشار روانی روشه لازم نکرده تمام روز فکرش مشغول حرفای چرت وپرت تو بشه

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
بله. با اجازه تون.اسی زورکی شوهر یکی دیگه رو برداشتهحالا می خواد بچه شم صاحاب شهاشتهاش زیاده

وقتی بندازی اون ور زندگیتو بری خارج همین میشه

منم توقع ندارم بچه بیارم بدم‌بغل شوهرم طلاق بگیرم برم خارج دنبال خراب بازیام بعد برگردم شوهر و بچه ی بغلش گرم و صمیمی ازم استقبال کنن و برگردم سر جای اولم انگار نه انگار رفتی و آمدی درکار بوده 

اصلا منطقی نیست من ازش خواهش کردم گفتم من به عنوان مادر بچه میبرمش مهد و منو مامان همکلاسی هایش میشن ...

دستت درد نکنه که حواست انقدر به بچه هست🥹خدا حفظت کنه براش مادر زحمتکش🩷

تو چرا زورت گرقته انگار شوهر تو رو هم یکی دزدیده ک اینقدر حرص میزنی این اسی میگه شوهرش جدا شه زنه هم ...

شوهری که نخواد بمونه

به درد لای جرز می مونه

واسه زن بعدی هم نمی مونه.

ولی مشابه دایه ی مهربونتر از مادر اسی رو دیدم تو فامیل

دستا گلی که تحویل داد خودکشی کرد

اسی تو مادری کردی ولی ممکنه بچه رو ازت بگیره تو کارت جلوی خدا گم نمیشه مجبوری تحمل کنی دیگ کاری از د ...

بخدا بچم آنقدر شیرینه که دو ساعت بدون من بیرونه از شدت وابستگی بهش کلافه میشم نمی‌دونم چیکار کنم 

کلی گریه زاری کردم که همسرم راضی نشه بچه رو بده یک مدت پیش اون خانم زندگی کنه 

حالا همین چهار پنج ساعت دید و بازدید هم داره اذیت می‌کنه 😢

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

زورکی نبودم بچه مادری نداشت من خودم انتخاب کردم بمونه باهامون وگرنه همسرم پیشنهاد داد پیش مادرش بزرگ ...

شما چقد خوبی ان شاءالله بچه قدرتو بدونه

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

بگو مامان کسی هست که کنارته برات غذا میپزه وقتی مریض میشی مراقبت می‌کنه بعلت می‌کنه..برات اسباب بازی میخره 

مگه دزدا  اینکارارو میکنن برا بچه ها؟؟؟

بعدشم بگو مامان کسی هست که کنار باباته براش مثال بزن بگو فلانی میبینی مامان و باباش کنار همند