2777
2789
عنوان

وای خدا دارم آتیش میگیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 170 پست
اسی اصلا حرف خوبی نزدی شما یه زن بابا ویه مادر خونده هستی اصلا حق نداری بگی من مادرشم ودوستاش بایدمن ...

خب بچه چهار ساله چرا هی فکرش درگیر این  بشه که دو مادری چیه به نظرم اون خانم وقتی خودش ول کرده رفته  حالا که برگشته میبینه این خانم خیلی دلسوزانه از بچه اش نگهداری میکنه برای ارامش بچه خودش یه کم مراعات کنه لازم نیست که توضییح بده چی شده چی نشده همین که پیشش باشه بهش محبت کنه بازی کنه حداقل فعلا برای بچه کافیه بزرگتر که شد خود بچه میفهمه چخبره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهری که نخواد بمونهبه درد لای جرز می مونهواسه زن بعدی هم نمی مونه.ولی مشابه دایه ی مهربونتر از مادر ...

دختر دایی من ۳۷ سالشه از ۶ ماهگی پیش نامدری بزرگ شده . مثل دسته گل بزرگش کرد الان تو انگلیس واسه خودش مدیر یک شرکته . هرچی یادم میاد این بچه جز عشق و محبت و مادری چیزی ازش ندید . شما یا از نامادری ضربه خوردی یا هرچی ولی نسبت بهشون یک کینه عمیق داری. اون زن اگر مادر بود الان که بعد دوسال برگشته نباید روح و روان بچه اش رو بهم بریزه باید حتی اگر میخواد به بچه نزدیک بشه کم کم پیش بره

در هر صورت بچه صاحب داره.دایه هیچوقت مادر نیست

شما بهتره با ی مشاور صحبت کنی مخصوصا اگه بچه داری.مادر اول به سلامت بچش فکر میکنه.اگه حرف یا مشکلی داره با پدر بچه و مادر خونده صحبت میکنه نه که صاف بره روان و آرامش ی بچه کوچکو بهم بریزه.ی مادر ه وقت تو شرایط شیرخوارگی بچه ازش جدا میشه باید پیه همه چیزو به تنش بماله.میتپنه بجشو ببینه ولی لزومی نداره افکار بچشو در مورد خونی ای که توش زندگی میکنه و آرامش داره بهم بریزه.این مادر به تنها چیزی که فکر نمیکنه آرامش و خوشبختی بچشه.

پیشنهاد من اینه مهد کودکش با اون خانم تماس بگیره وباهاش صحبت کنه که چه اسیبهایی این خانم با حرفهاش ب ...

با اینکه اصلا از اون خانم خوشم نمیاد چون مشکل برام درست کرده بار ها ولی بهش گفتم بیا یک روز باهم بریم کافه حرف بزنیم سر آینده بچه و به تفاهم برسیم 

ولی همش با لجبازی میگه چه تفاهمی اون بچه منه و همه چی مشخصه و نمیاد

مرسی حرفتون درسته باید با مهدش هم صحبت کنم راهنمایی بگیرم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من ازمادرخودم متنفرم و مادر خوندم همه کسمه اول بدون بعد حرف بزن بعضی مادرا فقط میزان

به حرفای سمی بقیه توجه نکن مهم  حسی هست که بین دو طرف هست و آرامشی که به هم میدن نه خون و ژنتیک.

من نگفتم بگه خاله این خواست شوهرم بود می‌گفت چون عادت داره به من بگه مامانو اصلا اون خانم رو یادش نم ...

استارتر درک میکنم خیلی سخته ولی واقعیت اینه اگر اون مادر رو بخوای حذف کنی بعدها بچه ازت بیزار میشه . بهترین کار اینه زیر نظر مشاور و کم کم بچه رو برای پذیرش اینکه دوتا مادر داره اماده کنید . خواهر من وقتی جدا شد دخترش ۵-۶ سالش بود و وقتی خواست ازدواج مجدد کنه یکسال و نیم زیر نظر مشاور نامزد بودن و پیش رفتن تا بچه و ناپدری همدیگه رو بپذیرن. الان ارتباطها خیلی خوبه . پدرواقعیش هم هفته ای ۲ روز بچه رو میبره پیش خودش و زنش . 

استارتر من همه حرفاتو خوندم و حقیقتا اصلا حسادت یا رقابت احساس نکردم ، فقط حس دلسوزانه و مادرانه داری به قضیه 

درکت میکنم و امیدوارم همسرت قدر زحماتت رو بدونه گلی

حتما با مشاور صحبت کن و به همسرت بگو راجع به این خانم

ذهن بچه رو بهم نریز و با قصه سعی کنی ارومش کنی

و مشاور! گلی حتما حتما با همسرت و فرزندت برید مشاوره و راهنمایی کامل بگیرید💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

استارتر درک میکنم خیلی سخته ولی واقعیت اینه اگر اون مادر رو بخوای حذف کنی بعدها بچه ازت بیزار میشه . ...

درسته منم اصلا نیمخوام ازش مادرشو پنهان کنم یا خودمو قهرمان داستان کنم به اجبار . من فقط گفتم زوده الان بهش بگیم همه چیو در حالی که هیچی از مادرش نمیدونست توی ذهنش

وگرنه من حتی راضیم به اون به مامان و من باشم خاله اش ، بخدا ذره ای شکایت ندارم. فقط دلم نمیاد بچه رو رها کن بره ، دمدویند چی میگم؟😭بخدا خودخواه نیستم ولی توانشو ندارم بدمش بره

فعلا هیچ کاری نکن. در مورد این موضوعات هم دیگه باهاش حرف نزن و سوال پیچش نکن.کامل رفتارت عین قبل باشه و به روی خودت نیار.اگه فکر سلامت بچه ای اول باید مطمین شی راه درست چیه بعد انجام بدی.اگه تو هم بگی من مادرتم و اون نیست و ... رفتار شما هم با اون زن فرقی نداره چون نهایتا اونم مادرشه و هم حق داره بچشو ببینه و هم بچه بدونه اونم مادرشه.ولی اول برید پیش ی مشاور و روانشناس خوب که ببیند راه خوب چیه و باید چی بگید و چند سالگی بگید بهتره.مادرشم مجبور کنید بیاد و بگید تا نیاد و توجیه نشه نمیتونه بچه را ببینه و آسیب بزنه به روح بچه.

شما خودتونو بذارید به جای من دو سال بچه رو بزرگش کردم اصلا فکرشم نکردم بچه من نیست یهو مامانش اومده ...

میدونم چی میگین ولی خودتون یجا گفتین که همسرم میخاست بچه رو بفرسته پیش مادرش من قبول نکردم.خب چرا؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
شوهر اسی گفته ب مادر خودش یعنی مادر بزرگ بچه مادر بچه ک خودش نخواسته بچه رو

نه گفت مادر تنیش .حالا نمیدونم کدوم صفحه بود برم دقیق بخونمش

میدونم چی میگین ولی خودتون یجا گفتین که همسرم میخاست بچه رو بفرسته پیش مادرش من قبول نکردم.خب چرا؟

اخه یهو مادرش اومد گفت بده چند سال دست من باشه ، منم به شوهرم گفتم آخه بچه داشته زندگیشو می‌کرده تا الان چطور بدیمش بره یک دفعه مثل عروسک ، بچه کلی احساسات داره گناه داره درسته اونم مادرشه ولی نمیشه که یهو وسط کودکیش زندگیش عوض شه

نه گفت مادر تنیش .حالا نمیدونم کدوم صفحه بود برم دقیق بخونمش

اول ازدواجمون اگر منظورتونه ، همسرم گفت پیش مادر همسرم باشه بچه ولی من قبول نکردم

اول ازدواجمون اگر منظورتونه ، همسرم گفت پیش مادر همسرم باشه بچه ولی من قبول نکردم

اره اول ازدواج...آها ببخشید من فک میکردم مادربچه منظورتون هس. پس الان شما حق دارین ولی بنظرم بازم کم کم و با کمک مشاور برا بچتون توضیح بدین وگرنه بیشتر ضربه میخوره چون ظاهرا مادره قصد خوبی نداره