2777
2789

مثلا من الان از یکی خوشم میاد یه مدته هی دعامیکنم که بهش برسم و فقط به دعا هم بسنده نمیکنم میخوام یه قدمی غیرمستقیم بردارم الان اگه اون آدم قسمت یکی دیگه باشه و خدا اونو واسه کس دیگه در نظر داشته باشه پس دعا های من تاثیری نداره درسته؟در کل دعا چطوری تاثیر میکنه وقتی قسمت مهمه در اصل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فکرمیکنی دعا تاثیر نداره؟

امام صادق گفته با دعامیشه سرنوشت رو تغییر داد

یا تو سوره بقره هم دراین مورد اشاره شده

أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِی 

و چون بندگان من (از دوری و نزدیکی) من از تو پرسند(بدانند که) من به آنها نزدیکم، هرگاه کسی مرا خواند دعای او را اجابت کنم…

سلام دعا خارج از بعد زمان و مکانه 

پشت قلمی که قراره سرنوشتت بنویسن قرار میگیره  شما دعا که کنید صلاح باشه مینویسن

مثلا دعا کنیم سلامت باشیم یا بدای فرج یا رزق ک روزی و .....ازدوتج هم اگر به صلاحتون باشه انجام‌میگیره 

امام علی ع فرمودن ناتوانترین شما کسی است که دعانمیکند

چه دعاهایی داریم از امام سجاد در صحیفه سجادیه بسیار زیبا.

همسایه کریمه اهل بیت ع.
چرا فکرمیکنی دعا تاثیر نداره؟امام صادق گفته با دعامیشه سرنوشت رو تغییر دادیا تو سوره بقره هم دراین م ...

واسع ازدواجم ۵ ساله دارم دعا میکنم الان ۲۸سالمه پس چرا این ازدواج من سر نگرفت خواهرم ازم کوچیکتره هیچ دعایی هم نکرد زود هم ازدواج کرد

واسع ازدواجم ۵ ساله دارم دعا میکنم الان ۲۸سالمه پس چرا این ازدواج من سر نگرفت خواهرم ازم کوچیکتره هی ...

میگ اگ کلی دعاخوندیو‌چله گرفتی حاجت روانشدی

کافیه تو ی مجلس یا امام زاده ی مسجدی چیزی بری

بدون حرف زدن یاخوردن چیزی ۵۱۱۰ذکر یاخالق رو پشت هم با بدن پاک وضو گرفته رو به قبله بگی بعدش دعاکنی دعات مستجاب میشه

من از این ذکر بارها معجزه دیدم حتما امتحانش کن

ب چندنفرم تو نی نی سایت معرفی کردم گفتن نتیجه دیدن

میگ اگ کلی دعاخوندیو‌چله گرفتی حاجت روانشدیکافیه تو ی مجلس یا امام زاده ی مسجدی چیزی بریبدون حرف زدن ...

نمیشه تو خونه ای ذکرو‌بگم؟آخه من اصلا مسجدو‌اینا نمیرم