2777
2789
عنوان

بچه ها من نامه نوشته بودم ب امام رضا بم زنگم‌زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست
کرمان

عزیزم دوریم نمیدونم اگ شهر دیگه باشی میشه بت بدم بری یانه ولی فک کنم بشه نهایتن به همشهریت بدی بذه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
من دادم به یکی از کابرای سایت ک مشهد بود اسممو با شماره تلفن مامانم نوشت واسم انداخت توی ضریح کاربرا ...

یعنی نامه انداختن تو‌ ضریح،یعنی من نامه بنویسم که دلم میخواد بیام مشهد؟نامه هایی که تو ضریح میندازن میخونن مگه؟

کاربری دست دونفره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی نامه انداختن تو‌ ضریح،یعنی من نامه بنویسم که دلم میخواد بیام مشهد؟نامه هایی که تو ضریح میندازن ...

والا نمیدونم نامه میندازن کجا یا توی یه صندوقه یا توی ضریح 😅فک کنم میندازن تو صندوق🤦🏻‍♀️و اینکه میخوننشون عزیزم من فک نمیکردم یک درصدم بخونن ولی خوندن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
کدوم شهری عزیزم میام میگیرم؟نمیشه پست کرد؟

نه اخه نمیدونم چطوریه😐💔

فدات عزیزم 😍آقا من یه سوال داشتم پوستم خیلی داغون شده نظرتون راجب دکتر دماوندی چیه ؟البته تعریف ترا ...

دکتر دماوندی منم شنیدم کارش خوبه دکتر بهزاد ایرانمنش هم تعریفشو خییلی شنیدم یکی میگفت فامیلای رفتن پیشش پوستشون مثل آینه شده سریزدی هم فک کنم خوب باشه

کاربری دست دونفره...
دکتر دماوندی منم شنیدم کارش خوبه دکتر بهزاد ایرانمنش هم تعریفشو خییلی شنیدم یکی میگفت فامیلای رفتن پ ...

عه 

نه سریزدی جالب نیس اسفندیارپورم رفتم هیچی 

عه ایرانمنش برم‌پس 

ممنون عزیزم

مطبش میدونید کجاس

عزیزم اینو از تو سایت کپی کردم یکی گذاشته بود آدرسشو نمیدونم حقیقت ولی یکی اینحوری گفته بود👇

کرمان – خیابان امام جمعه – نبش کوچه ۹ – ساختمان افلاطونیان – کلینیک حس 

و اینکه میگن تو ثامن الحجج آخر خیابان شهید رجایی هم میشینن فقط اینکه نمیدونم اینجا چجوری باید نوبت بگیری

کاربری دست دونفره...