2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا بلد بودم درست کنم ولی الان اصلا یادم نمیاد

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

چ شیطونی هستی

ماهم خیلی از این کارا میکردیم قبلا من خودم حرفه ای بودم تو درست کردن عکس فیک ولی کلا ذهنم الان ایقدر درگیره یادمم نمیاد چطور درس میکردم!! میخندم به اون روزا 

یه عکس اینجوری درست میکردم با خط مامانم میفرستادم برا دوستام !! چ خول بودم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

اگر خودم رو ب بیهوشی برنم

💔😂بی دلیل برو ملاقات بیمار ای سی یو عکس بنداز

پس خطرناکی

نه بابا بچه بودیم برامون جذاب بود این کاراا

بخدا اگه بدونی چقذر حرصم میده اینو نمیگی.

خب عزیزم اگه یه شهر بزرگ هستی کسی ترو نمی‌شناسه میتونی بری بیمارستان عکس بگیری😌😂