یه مهمونی بودیم که اونا هم بودن بحث فروشگاه ها و مرکز خریدا شد که گرون میدن شوهرم گفت ما میریم فلان فروشگاه خیلی جنساش و ارزون میده جاریم گف خب اونا جنساشون مارک نیست منم گفتم اتفاقا رب و روغن من برام مهمه ک مارکم داره بینشون و بقیه اقلامشم راضی بودیم ما حالا پیغام داده این جنسای اشغال رو خودتون بخرید جلو من و شوهرم پیشنهاد ندید من و شوهرم اصلا پیشنهاد ندادیم و من مثل خودش حوصله ندارم بخوام بحث کنم و بحثی و کش بدم ولی خیلی ناراحت شدم 😐💔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین من کاری ب شما ندارم ولی بعضی جاریا غیرمستقیم کار خودشون رو میگن ک مثلا ماخوبیم کارمونم خوبه برا ...
اصلا من نگفتم که شوهرم اول گفت اون بیچاره هم هیچوقت رو منظور حرفی نمیزنه که فقط وقتی جاریم گفت جنساش مارک نیستن منم نظر دادم هیچوقت نشده بخوام از رو خاله زنک بازی حرفی بزنم ناراحت شه یا خدایی نکرده بین خودش و شوهرش اختلاف بیوفته