2777
2789

بعد یهو میبینم اینجا تو شانزده سالگی و حتی قبل اتمام دبیرستان ازدواج کردن

چه برسه ترم اول دانشگاه

این موضوع هیچوقت برام عادی نمیشه ،هربار به خودم میگم عزیزدلم خانواده ها و فرهنگ ها متفاوته ، ولی هر بار شوک میشم💆‍♀️😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

من نیز

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور تازه میگفتم اینا از بچشون عاجزن یا عقده شوهر دارن😂مسخرشون هم میکردم😂

واسه خودم ک پیش دیدم نمیشه تو قسمت دست برد😂🤝🏻

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

واییی بخدا😐🤌

الان مثلا من ترم 3 ام ولی در نظر خانوادم همینطورم خودم هنو خیلی کوچیکم

اونوقت دوتا از دخترای فامیلامون از من کوچیکترن دانشگاهم نرفتن حتی شناسنامشونم عکس دار نی ازدواج کردن و من ریختم😐

اونقت تاپیک میزنم میگن تو حسودی میکنی انگار قحطی شوهر اومده 😂😔

میدونی من کی شوک شدم؟موقعی ک دوست مجردم کلاس دهم حامله شد

جمله دومت سراسر پارادوکسه😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

واییی بخدا😐🤌الان مثلا من ترم 3 ام ولی در نظر خانوادم همینطورم خودم هنو خیلی کوچیکماونوقت دوتا از د ...

یه اشنای داریم خواستگاری کرد ازم

میگفت دانشگاه رو انصراف بده ،کار و درس زن رو خسته و پیر میکنه 

خواستم بگم آره عزیزم سلولای مغزم تو کنکور و دانشگاه تجزیه شده که بیام اشپز و سرویس ده شخصی بشم برا شاهزاده شما😂

😂😂 اون موقع همه ما پشمامون ریخته بود هیشکی هم جرات سوال پرسیدن ازش نداشت

حالا چیکار کرد

با اون طرف ازدواج کرد ؟ 

یا سقط

یه اشنای داریم خواستگاری کرد ازممیگفت دانشگاه رو انصراف بده ،کار و درس زن رو خسته و پیر میکنه خواستم ...

یاخدا چقد رو دارننن🤣🤣🤣

همینو بگو انگار اسکل بودیم بریم دانشگاه که حالا یکی پرو پرو بگه عه خسته میشی بزار کنار کوزت من باش😐🤌